Demiteri și numiri în lanț la Palatul Victoria! Ludovic Orban a numit și 3 consilieri de stat

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
15/01/2020, 17:43
Demiteri și numiri în lanț la Palatul Victoria! Ludovic Orban a numit și 3 consilieri de stat GALERIE FOTO
Premierul Ludovic Orban a semnat mai multe demiteri și numiri în cursul zilei. Sursa foto - ALEXANDRA PANDREA / MEDIAFAX FOTO

Demiteri și numiri în lanț la Palatul Victoria! A fost o zi grea pentru premierul Ludovic Orban! Acesta a eliberat şi numit în funcţie mai mulţi secretari de stat, în cadrul unor ministere şi agenţii naţionale.

Demiteri și numiri în lanț la Palatul Victoria!

De asemenea, au fost numiţi trei consilieri de stat ai Cancelariei prim-ministrului, respectiv Gigel Caliga, Mihaela Bratulescu şi Dan Ştefan Meran

În cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat, Adrian Petcu şi numiţi Norocel-Pompiliu Stroe ca secretar stat şi Dan Stan ca subsecretar de stat.

Ludovic Orban a numit și 3 consilieri de stat

În cadrul Ministerului Apărării Naţionale, a fost numit secretar stat şi şef al departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu. Tudor Polak a fost numit secretar de stat al Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Mihai Eleodor Mandreş la Ministerul Finanţelor şi Augustin Cătălin Iapă la Ministerul Lucrărilor Publice

Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Cătălin Constantin Voinea-Mic a fost numit preşedinte secretar de stat. Gigel Caliga, Simona Mihaela Bratulescu şi Dan Ştefan Meran au fost numiţi consilieri stat ai Cancelariei prim-ministrului.

Andreea-Maria Arcan-Apostol a fost eliberată din funcţia de vicepreşedinte cu rang de subsecretar de stat al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, iar Violeta Vijulie, numită subsecretar de stat al Agenţiei.

Marius Sebastian Ionescu a fost eliberat din funcţia de preşedinte subsecretar de stat al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc. Emanuel Victor Piciu a fost numit membru Consiliu de administraţie şi subsecretar de stat al Agenţiei Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Cosmin-Liviu Pătrânjan a fost numit inspector general adjunct antifraudă în cadrul Direcţiei generală antifraudă fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.  Ioan Alexandru Zarug a fost numit vicepreşedinte subsecretar de stat al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare pentru Siguranţa Alimentelor.

Claudiu Mădălin Giurcău a fost numit vicepreşedinte subsecretar de stat al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. Rodin Traicu a fost eliberat din funcţia de preşedinte secretar stat al Comisiei Naţionale pentru Controlul Activităţilor Nucleare, iar Gheorghe Ioniţă numit în aceeaşi funcţie. Deciziile publicate în Monitorul Oficial.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×