Demisie importantă în Realitatea PLUS! Edward Pastia, director executiv al stației pleacă după 8 ani de zile

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
05/03/2020, 08:28
Demisie importantă în Realitatea PLUS! Edward Pastia, director executiv al stației pleacă după 8 ani de zile GALERIE FOTO
Edward Pastia părăsește Realitatea PLUS. Sursa foto - captură Realitatea

Demisie importantă în Realitatea PLUS! Edward Pastia, directorul executiv al stației a decis să părăsească postul de televiziune după opt ani de zile. În ultimii șase ani, acesta a lucrat ca director al postului.

Demisie importantă în Realitatea PLUS!

„După opt ani la Realitatea, dintre care șase ani ca director executiv, a venit timpul să mă retrag”, a declarat Edward Pastia pentru  Paginademedia.ro.

„Am început să nu mă mai simt confortabil de la ridicarea licenței. Parcă era o altă televiziune”, a continuat acesta.

Edward Pastia, director executiv al stației pleacă după 8 ani de zile

Edward Pastia rămâne în televiziune. A ales să meargă director de programe și se ocupă deja de relansarea postului Dobrogea TV, din Constanța.

De remarcat că Dobrogea TV, acum un post local, va emite, din 9 martie, ca o stație regională, cu program 24 de ore din 24, axat pe infotainment, după cum a declarat Pastia pentru sursa citată.

În prezent, Dobrogea TV emite local, cu două ore de program propriu și, în rest, cu preluări de la Realitatea Plus.

Postul de televiziune Dobrogea TV a fost înființat în urmă cu zece ani, de către Mihai Craiu. Doi ani mai târziu, în 2012, Mihai Craiu i-a vândut postul TV omului de afaceri Gabriel Comănescu.

Vă reamintim că Gabriel Comănescu, acționarul majoritar al Dobrogea TV, este cel mai bogat om de afaceri din zona Constanței.

Acesta deține compania Grup Servicii Petroliere (GSP Holding) – servicii integrate de foraj, construcții maritime, shipping, inginerie, logistică. Conform revistei Forbes, Comănescu avea în 2019, nu mai puțin de 500 de milioane de lei (locul 27 în Topul Forbes 500).

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×