Elena Lasconi renunță la televiziune după 25 de ani. Prezentatoarea Pro TV a ales politica: ”Mă încearcă un sentiment contradictoriu”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/03/2020, 09:06
Elena Lasconi renunță la televiziune după 25 de ani. Prezentatoarea Pro TV a ales politica: ”Mă încearcă un sentiment contradictoriu”
Elena Lasconi renunță la cariera în televiziune pentru politică. Sursa foto: Facebook.com

Elena Lasconi a anunțat pe una dintre paginile sale de socializare că se desparte de familia de la Pro TV alături de care a stat timp de 25 de ani. Cunoscuta prezentatoare de televiziune vrea să candideze la primăria orașului Câmpulung Muscel.

Elena Lasconi s-a înscris în politică și va candida la primăria Câmpulung Muscel

Renumita jurnalistă care a făcut istorie în televiziune se retrage de pe micile ecrane după o carieră de 25 de ani. Elena Lasconi a dezvăluit pe contul său de Facebook că a părăsit familia de la Pro TV alături de care a trăit momente frumoase, dar și triste de-a lungul carierei sale.

Prezentatoarea TV a ales să se înscrie în politică. Chiar dacă spune că o încearcă un sentiment contradictoriu în ceea ce privește decizia de a părăsi pupitrul știrilor, Elena Lasconi va candida la primăria orașului Câmpulung Muscel, un loc de care s-a îndrăgostit și unde și-a cumpărat o casă.

„25 de ani la PROTV în 6 minute. Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm”, a scris vedeta pe site-ul de socializare unde a postat și un clip video de 6 minute.

Jurnalista despre cariera politică viitoare: ”E cea mai curajoasă decizie”

„Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această schimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România.

Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor in bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Vreau şi pot să fac ceva cu adevărat important şi tocmai de aceea am nevoie de o echipă bună.

Dacă voiam să «bifez» o carieră politică era simplu să iau în calcul europarlamentarele sau alegerile parlamentare. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Elena Lasconi are o casă de vacanță în orașul unde vrea să fie primar

Vedeta Pro TV se gândea să schimbe macazul și să intre în politică încă de acum 2 ani când a ales să-și cumpere o casă de vacanță în Câmpulung Muscel. Elena Lasconi a mărturisit la vremea respectivă că pe strada pe care are locuința nici măcar nu are apă curentă.

Încă de atunci prezentatoarea TV simțea nevoia să dea o mână de ajutor oamenilor din orașul de care a ajuns să se îndrăgostească iremediabil și pentru care anul acesta va candida la primărie. Fostul om de radio a povestit cum se înțelege cu vecinii, dar și care sunt activitățile pe care le întreprinde la Câmpulung Muscel.

„Îmi place să mă duc la casa mea de la Câmpulung și să plivesc florile, să plantez, să mă uit cum cresc, să mă întâlnesc cu vecinii de pe uliță și să joc table cu nenea Gigi, să-mi aducă tanti Gica ouă și să stau la cafea cu ea. Sunt vecinii mei de acolo. Au 70 și ceva de ani.

Îmi mai place să vină la mine Drăgoșelu și Ancuța să jucăm canastă, să le dau dulciuri copiilor care trec pe stradă… Avem tot felul de proiecte, că poate o să mă fac primăriță la Câmpulung, ce ar fi să candidez, să facem strada, să facem cutare.

Ei tot văd că eu tot fac și îmi spun mereu că o femeie de la țară nu lucrează cât lucrez eu. Când vin de acolo, vin ruptă. Și acum am o febră musculară de nu mai pot. Vecinii deja se gândesc să mă voteze primăriță”, mărturisea știrista în trecut pentru libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×