Vedeta PRO TV candidează la Primărie! Anunţ oficial!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
06/05/2018, 12:06
Vedeta PRO TV candidează la Primărie! Anunţ oficial!
Elena Lasconi vrea să înceapă o carieră în politică.

Celebritatea câştigată pe TV a făcut-o să ia decizia. Vedeta PRO TV candidează la Primărie. De ce vrea să intre în politică? Motivul este cât se poate de lăudabil.

Are peste 20 de ani de televiziune şi a văzut multe la viaţa ei. Elena Lasconi vrea să schimbe ceva în lumea în care trăieşte, astfel că are planuri măreţe în…politică!

Elena Lasconi candidează la Primărie! „Vecinii deja se gândesc să mă voteze!”

Vedeta PRO are o casă de vacanţă la Câmpulung, dar nu are apă pe strada unde locuieşte! Aşa că vrea să facă ea ceva pentru comunitate.

Îmi place să mă duc la casa mea de la Câmpulung și să plivesc florile, să plantez, să mă uit cum cresc, să mă întâlnesc cu vecinii de pe uliță și să joc table cu nenea Gigi, să-mi aducă tanti Gica ouă și să stau la cafea cu ea. Sunt vecinii mei de acolo. Au 70 și ceva de ani. Îmi mai place să vină la mine Drăgoșelu și Ancuța să jucăm canastă, să le dau dulciuri copiilor care trec pe stradă… Avem tot felul de proiecte, că poate o să mă fac primăriță la Câmpulung, ce ar fi să candidez, să facem strada, să facem cutare. Ei tot văd că eu tot fac și îmi spun mereu că o femeie de la țară nu lucrează cât lucrez eu. Când vin de acolo, vin ruptă. Și acum am o febră musculară de nu mai pot. Vecinii deja se gândesc să mă voteze primăriță”, a spus Elena Lasconi pentru Libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×