Noapte însângerată la Constanţa. Doi bărbaţi au fost înjunghiaţi în decurs de o oră

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
03/03/2020, 08:30
Noapte însângerată la Constanţa. Doi bărbaţi au fost înjunghiaţi în decurs de o oră
Doi bărbaţi au fost înjunghiaţi în decurs de o oră la Constanţa. Sursa foto: evz.ro

Noapte însângerată în Constanţa, unde doi bărbaţi au fost înjunghiaţi la interval de o oră. Agresorul unuia dintre bărbaţi a fost prins de poliţişti, iar celălalt este căutat de către oamenii legii. Astfel, au fost organizate filtre în oraş, iar numărul patrulelor a fost suplimentat.

Doi bărbaţi au fost înjunghiaţi în Constanţa, la interval de o oră

Doi bărbaţi au fost înjunghiaţi la interval de o oră în oraşul Constanţa. Agresorul unuia dintre bărbaţi a fost prins de poliţişti, iar celălalt este căutat de oamenii legii. Astfel, au fost organizate filtre în oraş, iar numărul patrulelor a fost suplimentat.

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a anunţat printr-un apel la 112, folosindu-se de ultimele puteri, că a fost înjunghiat şi că se află căzut pe trotuar, în faţa unui supermarket din Constanţa. Apelul a fost făcut de către victimă marţi la orele 20.00.

Prima victimă ar fi fost agresată de mai multe persoane

La faţa locului, la scurt timp, s-a prezentat un echipaj SMURD care i-a acordat victimei primul ajutor. “Echipajul medical de pe o ambulantă de terapie intensivă SMURD C a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical unui bărbat de 26 de ani ce prezenta multiple plăgi prin înţepare în zona spatelui”, a spus Anca Chiriţă, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

Tânărul înjunghiat a povestit anchetatorilor că a fost înjunghiat şi a reuşit să fugă de agresori până la locul unde a fost găsit. “Colegii mei fac toate eforturile pentru identificarea autorului sau autorilor. În aceste momente colegii încearcă să facă toate eforturile pentru a identifica şi trage la răspundere pe cei responsabili”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Consanţa, Andreea Iliescu.

Pentru prinderea agresorilor, poliţiştii au ridicat imaginile de la camerele de supraveghere aflate în zonă şi au dispus filtre, în acelaşi timp suplimentând numărul de poliţişti în stradă.

A doua victimă înjunghiată a fost găsită pe un gang

La doar o oră de la acest incident, un alt apel la 112 a anunţat că un alt bărbat a fost înjunghiat, tot în Constanţa. Acesta se afla într-un gang, la aproximativ un kilometru distanţă faţă de unde a fost găsit primul.

Iniţial s-a presupus că este o altă victimă a aceluiaşi agresor, dar nu a fost aşa. Poliţiştii au realizat că în acest caz a fost o ceartă între fraţi. “Când a ieşit afară, frate-su l-a înjunghiat cu cuţitul”, a povestit concubina victimei.

Fratele victimei, cel vinovat de înjunghierea lui, a fost găsit în scurt timp şi reţinut de către poliţie pentru 24 de ore. Agresorul va fi prezentat la tribunal pentru cererea arestării preventive.  Cei doi bărbaţi înjunghiaţi se află la spital şi sunt în stare stabilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×