Delia se amuză pe seama Vulpiței! Reacția tinerei din Vaslui a stârnit un val de ironii pe rețelele de socializare

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/03/2020, 15:57
Delia se amuză pe seama Vulpiței! Reacția tinerei din Vaslui a stârnit un val de ironii pe rețelele de socializare
Delia se amuză pe seama Vulpiței. Sursa foto: Instagram

Vă vine sau nu să credeți, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg sub numele de Vulpița, ține în continuare prima pagină a ziarelor de tip tabloid, iar povestea sa nu pare să se încheie prea curând.

Șireată și alunecoasă asemenea animalului cu care a fost comparată, tânăra din comuna Blăgești, județul Vaslui, a adus emisiunii Acces Direct cifre de audiență impresionante, dar și numeroase critici, în ecuație intrând la un moment dat chiar și Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), care a sancționat drastic postul Antena 1.

Delia o ironizează pe Vulpița. Fotografia postată de artistă pe rețelele de socializare

Interesant este că  telenovela creată în jurul tinerei și infidelităților cu care îl chinuie pe Viorel, partenerul său de viață, a devenit subiect de glume nu doar pentru „concurență”, ci și pentru colegii din trustul Intact.

Printre cei care nu au mai putut rezista tentației de a se amuza pe seama controversatului personaj făcut celebru de echipa Acces Direct se numără chiar și Delia.

De altfel, îndrăgita cântăreață a ținut să-i facă Vulpiței un „cadou” cu totul și cu totul special, prin intermediul rețelelor de socializare.

Aceasta a pozat într-un costum alb, cu pene, după care a editat fotografia și a înlocuit chipul său cu cel al tinerei din Vaslui, spre amuzamentul tuturor celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Reacția Vulpiței la vederea fotografiei: „Mulțumesc Delia!”

Chiar dacă postarea a stârnit un val de ironii la adresa sa, Vulpița nu s-a supărat, ba chiar a distribuit fotografia, pentru ca aceasta să fie văzută și de admiratorii săi.

„Mulțumesc Delia! Superbă poză mi-ai făcut”, a scris, mândră nevoie mare, protagonista celei mai de succes telenovele marca Acces Direct, gestul său amuzându-i teribil pe internauți.

Îmi place că nu-și dă seama că a râs de ea”, „Ne-am dat dracu, model nu mai erai tu…”, Doamne ferește, sau „Până la urmă, Vulpița a ajuns și model”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care aceștia le-au lăsat, la postarea Veronicăi Stegaru.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×