Delia, originală când e vorba de dragoste! Care este adevărata relație dintre ea și soțul ei

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
16/02/2019, 16:15
Delia, originală când e vorba de dragoste! Care este adevărata relație dintre ea și soțul ei GALERIE FOTO
Delia a renuntat la romantism

Fanii Deliei au rămas surprinși, după ce îndrăgita cântăreață a anunțat că a renunțat la…romantism! Blondina a recunoscut că nu este o fire romantică și se potrivește de minune cu soțul său, nu foarte romantic nici el. În plus, ea spune că romantismul nu prea există, fiind, de fapt, doar un scenariu.

”Niciunul dintre noi nu e și nu își dorește să fie romantic, niciunuia nu îi place ideea. Nu există să fii romantic, e un scenariu!”, a povestit Delia despre relația cu soțul său, alături de care împarte bune și rele de mai bine de șapte ani!

Delia a renunțat la romatism

Jurata popularei emisiuni iUmor ăși arată sentimentele, cum se pricepe ea mai bine. în trecut a făcut multe lucruri nebunești care au avut menirea de a-i arăta sentimentele. Era perioada când de-abia aștepta să ajungă acasă, la persoana iubită, soțul ei.

”Conduceam foarte mult, abia așteptam să mă întorc acasă după concert și nu mai rămâneam în orașul respectiv. Era în perioada în care plecam singură, conduceam eu și mă întorceam imediat după concert din Chișinău, Timișoara, adică distanțe mari”, își amintește artista.

Cântăreața și-a serbat ziua de naștere

Delia și-a sărbătorit ziua de naștere, pe data de 7 februarie, într-un club din București alături de prieteni dragi și oameni apropiați. A doua zi, celebra cântăreață a avut parte de surprize una după alta în cadrul concertului “Dulce aniversare”, pe care l-a susținut la Berăria H.

delia romantism
Delia spune ca romantismul este de fapt un scenariu

Alături de Delia au urcat pe scenă Carla’s Dreams, The Motans, Nick (ex N&D), Macanache și UDDI și au cântat împreună hiturile pe care le-au interpretat de-a lungul vremii precum “Cum ne noi”, “Weekend”, “Ipotecat”, “Vino la mine”, spre surpriza și bucuria Deliei care nu știa absolut nimic. Toți i-au adus Deliei acadele și flori, ea i-a îmbrățișat și le-a mulțumit prin nenumărate mesaje postate pe rețelele de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×