Cum arată casa în care locuiește Delia. Artista a investit o mulțime de bani în ea. Galerie FOTO

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
07/02/2019, 13:02
Cum arată casa în care locuiește Delia. Artista a investit o mulțime de bani în ea. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Cu ce se ocupă Delia în izolare. A stârnit hohote de râs pe Instagram

Delia a investit foarte mulți bani în casa în care locuiește! Artista și-a prezentat apartamentul în care ar fi investit 1,4 milioane de euro.”Este ceva de vis. Practic, este un penthouse, care se întinde pe două etaje, 3 şi 4, plus terasa blocului. Are vedere la lac, iar zona este foarte bună, vorbim totuşi de nordul Capitalei”, a povestit un apropiat al artistei. Apartamentul Deliei are terasă cu vedere spre lac unde artista poate să-și bea cafeaua. Vezi mai multe imagini cu penthouse-ul de vis al Deliei în Galeria foto de mai sus!

Delia a muncit din greu pentru realizarea cuibului de vis de care se bucură acum. Apartamentul are în jur de 400 mp și arată ca în filme. Tot spațiul este mobilat modern, după mai multe stiluri, inclusv orientale. Penthouse-ul Deliei se pare că a costat 1,4 milioane de euro, iar artista s-a mutat deja în el. În apartamentul de lux de 400 de metri pătrați locuiesc doar Delia și soțul Răzvan.  Artista nu s-a mutat decât atunci când a „bijuteria” a fost gata.

Cum arată casa în care locuiește Delia! A costat 1.400.000 de euro

Delia și-a arătat casa în care locuiește! Penthouse-ul a costat 1.400.000 de euro, iar finisajele și mobilarea sa a durat mai bine de un an. Locuința Deliei se afla într-o zonă rezidențială din nordul Capitalei. Apartamentul exclusivist este pe două etaje, într-un imobil dintr-o zonă de lux a Bucureștiului. Scara interioară nu lipsește, evident, iar pereții sunt și ei decorați într-un stil cu adevărat modern. Mare parte din ei sunt tapetați în stil graffiti, cu o explozie de culoare, așa cum îi place Deliei, care alege de multe ori acest stil și în felul în care pozează pentru fanii săi pe rețelele de socializare.

Așa arată apartamentul de 1.400.000 de euro al Deliei

Apartamentul de 1,4 milioane de euro al Deliei îmbină arta modernă cu cea clasică, lemnul fiind foarte prezent în locuința artistei. La fel și imitația de cărămidă, care dă un aer oriental penthouse-ului, prin culorile de maro, albastru și alb. Bucătăria este și ea deosebită și acolo cântăreața și-a pus amprenta cu stilul său. În ea există o tablă pe care Delia își scrie citatele sau cuvintele motivaționale.

Terasa cu vedere spre lac din locuința Deliei

Cum arată casa în care locuiește Delia! Nu se mănâncă în casa ei

Niciodată nu apare în bucătăria Deliei meniul zilei, asta pentru că în apartamentul vedetei nu se mânâncă.„Nu suport firimituri pe jos, să mi se lipească. Nu se mănâncă la mine în bucătărie. De fapt, la mine nu se mănâncă nicăieri. În cadă e cel mai safe, pe terasă sau afară. Nimănui nu-i place să gătească foarte tare. Răzvan a învățat cumva să gătească în perioada studenției și a rămas pe stilul acela de gătit, niște cartofi prăjiți cu ceva. Nu știe chestii avansate. Mie nu îmi place să murdăresc bucătăria, pentru că tot eu o curăț. Prefer să mâncăm ceva ce nu deranjează foarte tare. Mai bine iei ceva de-a gata. Dacă fierbi, murdărești aragazul, trebuie curățat… Nu, nu, nu. dai pe jos, trebuie spălat pe jos. Să nu gătim. Fără gătit. O dată pe săptămână și eventual atunci când știi că faci și curat după. ”, a spus Delia despre viața în apartamentul său de lux.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×