Delia, criticată pentru ultimul videoclip. Unii fani au acuzat-o de blasfemie VIDEO

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/10/2019, 13:49
Delia, criticată pentru ultimul videoclip. Unii fani au acuzat-o de blasfemie VIDEO GALERIE FOTO
Delia a fost criticată pentru videoclipul piesei „Să-mi cânți”. Sursa foto: Instagram.com

Delia a lansat la finalul lunii septembrie piesa „Să-mi cânți” care are un videoclip semnat de regizorul Alex Ceaușu. Melodia a atras atenția fanilor nu numai datorită versurilor profunde, dar și datorită faptului că îndrăgita artistă a ales ținute și make-up care promovează cultul Illuminati. Extravaganta artistă a fost criticată aspru de mai mulți fani.

Noul videoclip al Deliei a fost criticat dur de fani

Delia este una dintre puținele cântărețe extravagante și controversate din showbiz-ul românesc. De data aceasta cunoscuta artista a trecut toate barierele cu noua ei piesă. „Să-mi cânți” este o melodie despre suferință, iar imaginile pe care le-a promovat cântăreața se aseamănă foarte mult cu cele promovate de grupul ocult Illuminati. Prin urmare, tot mai multe persoane și-au dat cu părerea și au acuzat-o de blasfemie și că face parte din Masonerie.

„Delia se dă drept Maica Domnului și se închină la ea”, scrie un internaut referindu-se la imaginile în care Delia poartă o ținută argintie, pe cap are o coroană de spini (discul solar), iar lacrimile îi curg șuvoaie pe obraz. „Iar te-ai îmbrăcat în dracu și faci ritualuri de demoni? Te stropești cu sânge și nu mai poți de ochiul lui Horus. Nu mai nega că nu ai treabă cu Masonerie” este un alt mesaj negativ.

Care este semnificația simbolurilor pe care le promovează Delia în noul videoclip

Videoclipul piesei „Să-mi cânți” confirmă încă din primele secunde apartenența la cultul ocult Illuminati. Delia are un machiaj care scoate în evidență ochiul atotvăzător (Big Brother), iar în mâna dreaptă ține o artificie care poate fi asemănată cu flacăra iluminării. A doua secvență a videoclipului o arată pe cântăreață îmbrăcată în albul inocenței fiind stropită cu vopsea roșie, secvență care duce cu gândul la modul de inițiere în practicile oculte.

O altă imagine la care apelează Delia este cea de zeiță care se află în vârful piramidei și este adorată de oameni. De asemenea, secvența în care artista este pictată în jurul ochilor și are o ținută de culoare albă pe care sunt marcate sentimentele pe care trebuie să le transmită în societate este o altă imagine care ne duce cu gândul la Masonerie.

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×