Cum arăta Delia în prima zi de școală. FOTO

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/09/2019, 13:40
Cum arăta Delia în prima zi de școală. FOTO
Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Sursa foto: verdict.ro

Luni, 9 septembrie, clopoțelul a sunat, iar elevii au pornit cu emoție și curiozitate în noul an școlar. De aceleași sentimente a avut parte și Delia în momentul în care a ajuns pentru prima dată pe băncile școlii. Într-un interviu acordat recent, îndrăgita artistă și-a adus aminte cu nostalgie de această zi specială.

Cum arăta Delia în prima zi de școală

Cunoscută pentru aparițiile sale incendiare cu care face senzație de fiecare dată, mai ales în rândul publicului de sex masculin, Delia era în prima zi de școală o fetiță cu ochii mari, tunsă băiețește și vizibil emoționată. Chiar dacă timpul a trecut, îndrăgita  cântăreață mărturisește că nu s-a putut debarasa de acest stil, mai ales că la filmări nu ezită să îmbrace diverse haine bărbătești.

Acum 25 de ani eram la școală, da, eram destul de băiețoasă ca și temperament și nu prea îmi plăcea să mă joc cu fetele”, a povestit Delia, care va face și în acest an echipă cu Mihai Bendeac și Cheloo, pentru un nou sezon al show-ului iUmor, transmis de Antena 1.

Delia, în prima zi de școală. Sursa foto: click.ro
Delia, în prima zi de școală. Sursa foto: click.ro

Delia era la fel de rebelă și în copilărie

Totodată, artista și-a amintit cu drag de anii copilăriei, dezvăluind că avea o fire nonconformistă încă de pe atunci, mai ales că i-a plăcut mereu să adopte un stil mai băiețesc. În plus, chiar dacă a fost o fetiță destul de năzdrăvană, frumoasa blondină a încercat mereu să se țină departe de probleme și, într-o oarecare măsură, a reușit.

Eram rebelă şi în copilărie, nu este o foarte mare diferenţă. Cred că eram mai băieţoasă, făceam tot felul de tâmpenii, aveam multă energie, eram activă, dar nu cred că am creat probleme prea mari.

Nu am fost un copil model, deşi s-a dovedit că exista potenţial, dar mijloacele nu erau cele mai potrivite. Profesorii erau prea îndoctrinaţi, scorţoşi, poate a fost bine, poate nu, habar n-am. Dar nu am fost un copil model. Cred că am rămas şi corijentă”, a povestit Delia.

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×