Delia, poziție indecentă în sala de spectacol! Cum a fost surprinsă vedeta FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/03/2019, 16:33
Delia, poziție indecentă în sala de spectacol! Cum a fost surprinsă vedeta FOTO GALERIE FOTO
Delia, poziție indecentă în sala de spectacol!

E știu că Delia este una dintre cele mai extravagante prezențe de pe scenele muzicii românești. În concertele sale, aceasta adoptă vestimentații care mai de care mai colorate, inspirate de peste mări și țări, alături de care asortează accesorii voluminoase și perici în culori stridente.

Delia s-a pozat într-o poziție indecentă în sala de spectacol

Chiar dacă aparițiile sale mereu au șocat, atitudinea sa, nu, însă până acum. Artista s-a pozat făcând șpagatul pe câteva scaune, apoi a postat imaginea pe o rețea de socializare. Și, deși fanii sunt obișnuiți cu felul ei nonconformist de a fi, de data aceasta au rămas șocați.

„Ești nebună rău!/ Tu și Mircea Badea ce mai faceți schema asta/ Van Dame cu tirurile/ Uuuuu, ce elastică ești, măi…/Așa ca după spectacol/ Cum se numește poziția asta?/ Șpagatul pe 5 scaune/ Yes. Sfoara/ Gimnasta pe zonă/ Aaaaa…te odihneai și tu un pic, așa?”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor ei.

Delia, poziție indecentă în sala de spectacol! Cum a fost surprinsă vedeta FOTO
Chiar dacă aparițiile sale mereu au șocat, atitudinea sa, nu, însă până acum

Cântăreața este în culmea fericirii, căci i-a venit pe lume cel de-al doilea nepot

De altfel, vedeta trece printr-o perioadă superbă, căci în urmă cu o zi și-a putut primi pe lume cel de-al doilea nepoțel. Sora sa, Oana Matache, a născut, duminică, un băiețel perfect sănătos. Suprinsă de reportezi ieșind din clinica unde a născut Oana, interpreta a răspuns zâmbitoare că totul este foarte bine, dar că a a avut emoții foarte mari.

Delia, poziție indecentă în sala de spectacol! Cum a fost surprinsă vedeta FOTO
În concertele sale, aceasta adoptă vestimentații care mai de care mai colorate, inspirate de peste mări și țări

Cât despre nume, membrii familiei sunt încă în discuții, chiar dacă mama vedetei, Gina Matache, a mărturisit că Oana și Răzvan au ales numele Bogdan. „Cred că da, nu ne-am decis încă sută la sută, dar cred că da”, a spus cântăreața pentru spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×