Delia, declarații despre al doilea nepoțel! Cum îl va chema pe cel mic

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/03/2019, 16:07
Delia, declarații despre al doilea nepoțel! Cum îl va chema pe cel mic GALERIE FOTO
Delia, declarații despre al doilea nepoțel!

Delia a devenit mătușă pentru a doua oară. Despre fericirea din viața ei a vobit imediat după ce a fost în vizită la sora sa. Întrebată ce face nepoțelul, artista a răspuns zâmbitoare că este foarte bine. Mai mult, cântăreața a dezvăluit că a trăit emoții extrem de mari în ziua în care sora sa a născut.

Delia a făcut declarații despre al doilea nepoțel

Cât despre nume, membrii familie încă sunt în dicuții. Chiar dacă mama vedetei, Gina Matache, a dezvăluit că Oana și Răzvan au ales numele Bogdan, interpreta a spus că nu este nimic sigur. „Cred că da, nu ne-am decis încă sută la sută, dar cred că da”, a spus Delia pentru spynews.ro. 

Imediat după naștere, Oana a lăsat un mesaj fanilor săi de pe rețelele de socializare. „Suntem bine! Tot ce pot spune este că am o maaare poftă de clătite!”, a scris artista la o postare din mediul online.

Delia, declarații despre al doilea nepoțel! Cum îl va chema pe cel mic
Delia a spus că sora și nepoțelul său sunt într-o stare foarte bună

Băiețelul Oanei Matache trebuia să vină pe 22 martie, însă s-a grăbit să ajungă în brațele mamei

Chiar înainte de a se interna, sora Deliei a mai lăsat scrise câteva vorbe pe o rețea de socializare. „Azi pe la ora 9, am lăsat Jessul acasă cu buni și am plecat ”până” la clinică pentru o monitorizare a burticii. Și iată-mă, câteva ore mai târziu, tot la spital sunt. Bebe a decis că vrea să ne vedem mâine și să nu mai aștepte până pe 19 cum era stabilit”, a scris Oana Matache.

Delia, declarații despre al doilea nepoțel! Cum îl va chema pe cel mic
Chiar dacă mama vedetei, Gina Matache, a dezvăluit că Oana și Răzvan au ales numele Bogdan, interpreta a spus că nu este nimic sigur

Chiar dacă băiețelul cântăreței trebuia să vină pe lume pe data de 22 martie, micuțul s-a grăbit să ajungă în brațele mamei. „Mai e puțin, pe 22 martie vine oac-oac!(…)Mă gândesc cu groază, am cam uitat. Parcă am luat-o de la început cu noile pretenții. Ea uneori e mai relaxată, acum fiind şi însărcinată îşi schimbă foarte des starea”, declara Gina Matache, înainte ca băiatul familie să vină pe lume.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×