Delia, apel umanitar, în a treia zi de Paște! ”Am o rugăminte mare și din toată inima!”

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
30/04/2019, 14:38
Delia, apel umanitar, în a treia zi de Paște! ”Am o rugăminte mare și din toată inima!” GALERIE FOTO
Delia, apel umanitar pentru Alex Faur

Delia trece prin momente grele, în cea de-a treia zi de Paște, când a postat un mesaj umanitar! Vedeta a postat mesajul disperat pe o rețea de socializare prin care își roagă prietenii virtuali să meargă să doneze sânge pentru Alex Faur, un prieten foarte bun de-al său. Artista spune că nu contează grupa de sânge!

Delia, mesaj umanitar pentru Alex Faur

”Am o rugăminte mare și din toată inima mea către orice prieten pe care aș putea să îl am aici. Este nevoie urgentă de orice grupă de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină București, str. Constantin Caracaș 2. Orice grupă. Pentru un prieten bun, pe care mulți dintre voi îl cunoașteți. Alex Faur. Apreciez repostarea mesajului de către prietenii mei,în aa fel încât să fie văzut de cât mai multe persoane” a scris Delia pe contul ei de socializare.

Alex Faur este prieten apropiat cu Ana Morodan, Anastasia Soare, Delia dar și multe alte vedete. El călătorește cu avioanele private în cele mai exclusiviste locații ale lumii și ia mereu parte la evenimente importante, în diferite țări. În urmă cu doar câteva zile, Alex Faur a postat un mesaj destul de sensibil pe rețelele sociale, alături de o fotografie. „Pun trecutul în spate. #mergimaideparte”, a scris Alex Faur, pe Instagram.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×