Delia, atacată virtual de o fană. Răspunsul artistei a șocat: „Vai, dar ce capac virual meriți acum!”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
13/04/2020, 21:08
Delia, atacată virtual de o fană. Răspunsul artistei a șocat: „Vai, dar ce capac virual meriți acum!”
Delia, atacată virtual de o fană. Răspunsul artistei a șocat sursă foto: Instagram

Delia a fost atacată virtual de o fană, după ce a postat mai multe poze pe Instagram. Deranjată de comentariu fetei, artista a luat foc și a pus-o la punct imediat. Mulți au apreciat răspunsul artistei, dar au fost și câțiva fani care au penalizat-o pentru reacția ei.

Delia: „Vai, dar ce capac virual meriți acum!

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Este apreciată pentru vocea și talentul ei, dar și pentru atitudinea directă și nonconformistă pe care o are. Nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume, pentru că, în definitiv, când coboară de pe scenă, este om.

Zilele trecute, aflată în izolare la domiciliu, ca mulți alți artiști, Delia a postat pe Instagram mai multe fotografii cu ea de pe terasa casei. Unii nu au văzut cu ochi buni acțiunea artistei, iar o fană a atacat-o direct scriindu-i un comemntariu acid: „Țara arde și baba se piaptănă”.

Artista nu a rămas datoare. Ba chiar a pus-o la punct imediat: „Ești cretină, efectiv! Nu mai pot cu d-astea! Sunt acasă și îmi fac o poză! E interzis? Nu arde nimeni…Capul tău arde!

Ce cauți zuzo pe instagram? Dacă arde țara? Îți arde să vezi ce postează lumea? Vrei să postăm poze cu lumânări? Sau să nu mai fie nimeni activ nici în casă? Să ne punem ștreangu de gât? Vai, dar ce capac virual meriți acum!”, i-a răspuns Delia.

O altă fană i-a luat apărarea Deliei

Comentariile au curs șnur după reacția Deliei. Unii au criticat-o, alții i-au luat apărarea și i-au dat dreptate. „Ce-aveți, oameni buni? Ar trebui să stăm cu toții acasă, să ne plângem de milă? Chiar așa de rău vă afectează statul acasă?”, a scris o altă fană.

Așa cum ne-a obișnuit, Delia nu se ascunde. Dacă are ceva de spus, spune, și o face direct, fără menajamente. Sătulă, probabil, de reacțiile contradictorii ale fanilor care au continuat să lase comentarii în dreptul pozei buclucașe, a simțit că trebuie să pună punct cumva discuțiilor care nu mai conteneau.

„Nu am nimic de asumat. E un mic tâmp! Să-mi asum că ce? Să vină fiecare să-și lase gunoiul aici? Meseria mea nu e de persoană publică, scuipați aici vă rog! Sunt artist în orele alea de pe scenă.

În rest, sunt om. Ce să-mi asum? Că sunt om? Nu pot cu prostia, nu mai pot…gata!”, a mai spus Delia.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×