Ce activități au Adela Popescu și Radu Vâlcan după ce prezentatorul a ieșit din izolare: ”Astăzi am invitat-o la un picnic” FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/04/2020, 10:43
Ce activități au Adela Popescu și Radu Vâlcan după ce prezentatorul a ieșit din izolare: ”Astăzi am invitat-o la un picnic” FOTO
Ce activități au Adela Popescu și Radu Vâlcan după ce prezentatorul a ieșit din izolare: ”Astăzi am invitat-o la un picnic”. Sursa foto: Instagram.com

Radu Vâlcan a revenit în sânul familiei după ce în ultimele două săptămânii a stat în izolare după revenirea din Republica Dominicană acolo unde a filmat un nou sezon pentru emisiunea „Insula Iubirii”.

Radu Vâlcan și Adela Popescu, nedespărțiți de când vedeta Antena 1 a ieșit din izolare

De când este acasă prezentatorul de la Antena 1 și soția sa Adela Popescu își petrec timpul împreună și au numeroase activități alături de cei doi copii. Radu Vâlcan a mărturisit pe una dintre paginile sale de socializare cum își petrece timpul alături de cei dragi, dar și că nu se dă în lături de la activitățile casnice.

„Astăzi am invitat-o la un picnic. După o oră m-a rugat să dau cu aspiratorul prin casă. Am acceptat, mâine e rândul meu să fac curat”, a scris prezentatorul în dreptul unei imagini în care apare stând întins pe iarbă alături de frumoasa sa soție Adela Popescu. 

„Fericirea are chipul nostru 😅😅😅”, a scris și prezentatoarea „Vorbește lumea” la o fotografie postată pe Instagram în care apare alături de întreaga familie. 

Ce declarație i-a făcut Adela Popescu soțului ei când a plecat în Republica Dominicană

În urmă cu o lună Radu Vâlcan își făcea bagajele și pleca în Republica Dominicană pentru filmările „Insula Iubirii”, însă Adela Popescu traversa o perioadă mai dificilă, mai ales că rămânea singură acasă cu doi copii mici și avea și ceva probleme medicale.

Prezentatoarea de la Pro TV i-a scris soțului ei o scrisoare de dragoste în care mărturisea că este furioasă că Radu Vâlcan pleacă în astfel de momente, chiar dacă planurile erau făcute cu mult timp înainte. Blondina i-a simțit foarte mult lipsa soțului, poate și de aceea a fost așa de nervoasă.

„Declarație de dragoste. Cum naiba ai plecat tu fix acum? Așa cum știi am rămas și fără voce. Doamna Dr mi-a recomandat repaus vocal. Îți imaginezi cum  descurc cu doi copii mici care nu ascultă nici când le vorbesc, dar când nici asta nu mai pot?  

mi spui: «dar te ajută maicătamaicămea». Iar eu o ți răspund: «cum naiba ai plecat tu fix acum???» Mor de nervi! Daștiu, deplasarea e programată demult și daștiuai plecat fix cu două zile înainte  se dezlănțuie jihadul. 

Cu toate astea sunt furioasă pe tineM-a cuprins un sentiment de anxietate nemaîntâlnit și știu  la fundamentul lui stă lipsa ta. Știu că te uiți la știri, dar cum se vede de aici n-are cum  se vadă de acolo. 

În fine… sper  îmi revină și vocea asta  pot  îți spun pe gură într-o formă elegantă cam tot ce simt😡”, a scris vedeta în urmă cu o lună pe pagina sa de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×