Delia Matache se teme pentru viața tatălui ei. Ion are o boală autoimună: „Are dureri. E greu când te uiți la el”

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/04/2020, 15:27
Delia Matache se teme pentru viața tatălui ei. Ion are o boală autoimună: „Are dureri. E greu când te uiți la el”
Tatăl Deliei Matache este țintuit la pat. Sursa foto: capturi Antena 1/ Antena Stars

Cântăreața Delia Matache trece prin momente de-a dreptul dramatice. Tatăl ei, Ion, are mari probleme de sănătate, iar familia artistei nu știe ce să mai facă să îl vadă bine.

Delia Matache, întristată. Tatăl ei este în stare foarte gravă

Ion Matache suferă de o boală autoimună, după cum a declarat fosta solistă a trupei N&D și a fost nevoit recent să renunțe la citostatice.

Omul care și-a încredințat viața lui Dumnezeu, plecând din familia pentru a experimenta călugăria pe Muntele Athos, are acum nevoie de mila celui de sus mai mult ca niciodată.

Mama Deliei a povestit la Antena Stars  în urmă cu aproape doi ani că îi este foarte greu să-l privească fără să poată face nimic pentru el, singurele arme care le rămân ei și fiicelor sale este să se roage și să spere la o minune.

„Următoarea mișcare era să facă încă o rundă de plasmafereză. Dar nu știu… Suntem legați de mâini și de picioare, ce-o vrea Dumnezeu, pentru că nu avem încredere să plecăm nicăieri. (…). E boală autoimună. Și e greu când te uiți la om și nu știi cum să îl ajuți. Boala asta nu este deloc ușoară. Are dureri”, a mărturisit mama juratei de la iUmor în 2018 cu vocea gâtuită de emoții.

Mama Deliei: „Nici măcar la analize nu mai pot să-l duc să le facă”

O simplă vizită la orice spital ar putea să îi fie fatală lui Ion, potrivit Ginei Matache, mama artistei. Aceasta a spus că nu îl poate duce nici măcar să i se facă niște analize deoarece sistemul lui imunitar este mult prea slăbit să se poată mișca.

„El, în continuare, trebuia să își facă citostatice, să facă ce trebuie să facă, lunar, dar acum îți este și frică să te mai duci undeva. Nici măcar la analize nu mai pot să-l duc să le facă. Nu se simte mai bine. Prioritar e Nelu, nu știu unde să ne ducem, că mi-e frică mie”, a declarat mama Deliei Matache.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×