Delia trece prin momente grele! Tatăl vedetei, operat de urgenţă!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
03/05/2018, 13:13
Delia trece prin momente grele! Tatăl vedetei, operat de urgenţă!
Delia Matache trece prin momente grele

Delia Matache trece prin momente grele! Tatăl artistei a suferit o intervenţie chirurgicală foarte dificilă. Medicii au descoperit o tumoră la unul dintre rinichi şi au fost nevoiţi să extirpe organul bolnav.

Artista s-a ocupat de partea financiară a problemei, însă mama sa vrea să o ţină departe de acest eveniment, deoarece vrea să o protejeze pe artistă, dar şi pe sora ei. Toată responsabilitatea a căzut astfel pe umerii mamei Deliei, fosta soţie a pacientului care a trăit în ultimii ani la o biserică pe muntele Athos.

Delia Matache trece prin momente grele, dar este protejată de mama ei

„Din păcate, spitalul la care a fost el duce lipsă de paturi şi a trebuit să-l iau acasă. E foarte greu, pentru că trebuie pansat. Trebuie să fiu şi asistentă, şi bucătăreasă. Nu prea poate să se deplaseze, pentru că are o tăietură clasică, pe toată burta. A fost o tumoră acolo şi rinichiul a fost extirpat. Aşteptăm rezultatul biopsiei. Eu sper să fie bine, pentru că e pe picioare. Încerc să le protejez pe fete (n.r. Delia şi Oana), pentru că nu vreau să se îngrijoreze peste măsură şi să rămână aşa cu tot felul de amintiri. Bineînţeles că Delia a fost cea care a pus banii pentru operaţia tatălui ei şi s-a ocupat de tot”, a mărturisit Gina Matache, potrivit click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×