Decizie importantă luată de RCS & RDS. Platforma Digi vine cu modificări majore. Toți clienții trebuie să știe!

Dan Stancu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 15:40
Decizie importantă luată de RCS & RDS. Platforma Digi vine cu modificări majore. Toți clienții trebuie să știe! GALERIE FOTO
Decizie de ultimă oră la RCS&RDS. Platforma Digi vine cu modificări importante. Toți clienții trebuie să știe!

Cel mai mare operator de cablu din România, RCS & RDS, a anunțat modificări importante care îi vor afecta pe toți clienții săi. Este vorba de noile versiuni ale aplicațiilor Digi România și Digi România Online pentru sistemul de operare Android.

Decizia majoră a RCS & RDS. Cum sunt afectați clienții

Noile versiuni ale celor două aplicații sunt disponibile de la finalul lunii ianuarie și fac mai ușor accesul clienților la platforma Digi Online și la produsele sau serviciile grupului RCS & RDS. Pentru a putea beneficia de versiunile optimizate este necesară actualizarea lor prin intermediul Google Play Store.

„Noile versiuni ale aplicațiilor Digi România și Digi Online vin cu o nouă interfață, introduc modul de vizionare pentru copii și simplifică procesul de autentificare și înregistrare. În plus, Digi Online este acum corelată cu aplicația Digi România și compatibilă cu Chromecast. Siguranța accesului la contul Digi este oferită printr-un cod de securitate personal”, a dat asigurări compania, într-un comunicat.

Decizie de ultimă oră la RCS&RDS. Platforma Digi vine cu modificări importante. Toți clienții trebuie să știe!
Decizie de ultimă oră la RCS&RDS. Platforma Digi vine cu modificări importante. Toți clienții trebuie să știe!

Un brand valoros în întreaga lume

Un top publicat de Brand Finance, cea mai mare firmă independentă de evaluare și strategie de brand arată că RCS & RDS este unul dintre cele mai valoroase branduri de telecom din lume, fiind pe locul 174. Principalul acționar al grupului este în continuare Cable Communications Systems din Olanda, al cărui acționar majoritar este misteriosul om de afaceri Zoltan Teszari.

Poziția de lider în top a fost ocupată de gigantul AT&T, cu investiții majore în tehnologia 5G. „Fără niciun dubiu, 5G este în centrul atenției; următoarea generație de tehnologie wireless va oferi capacitate și viteză de download care va atrage toți jucătorii din industrie. AT&T conduce în această cursă, previzionand 1,3 miliarde de utilizatori de 5G până în 2023”, a declarat David Haigh, CEO Brand Finance.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×