Decizie de ultimă oră a PMP care îl va înfuria pe Klaus Iohannis: „Nu susținem alegerile anticipate”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
09/02/2020, 19:51
Decizie de ultimă oră a PMP care îl va înfuria pe Klaus Iohannis: „Nu susținem alegerile anticipate”
PMP nu susține alegerile anticipate. Sursa foto: aktual24.ro

Chiar dacă premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat că se bazează pe PMP, partidul a luat o decizie de ultimă oră care aruncă în aer politica din România!

PMP nu susține alegerile anticipate

Partidul condus de Eugen Tomac a decis recent să nu susțină alegerile anticipate, prezentate de Klaus Iohannis ca fiind unica soluție pentru scoaterea României din criză.

„Am hotărât! Consiliul Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară s-a întrunit în ședință de lucru la Parlamentul României.

”Vom lupta pentru consolidarea clasei de mijloc”

Am stabilit că nu susținem alegerile anticipate, fiind mai importantă stabilitatea țării și punerea în practică a unui program de guvernare care să prioritizeze marile investiții, atragerea de fonduri ale Uniunii Europene și dezvoltarea țării noastre”, scrie pe Facebook Marius Pașcan, secretar executiv al PMP.

Secretarul executiv al PMP, Marius Pașcan, mai scrie că PMP susține în continuare alegerea primarilor în două tururi de scrutin și va milita pentru consolidarea clasei de mijloc!

PMP susține în continuare organizarea de alegeri locale în două tururi de scrutin, reducerea la 300 a numărului de parlamentari, eliminarea pensiilor speciale, renunțarea la subvenția de la bugetul de stat pentru partidele politice.

În continuare, vom lupta și am inițiat proiecte legislative pentru consolidarea clasei de mijloc, pentru valorificarea resurselor naturale ale României în intereseul și beneficiul românilor, extinderea cu cel puțin 30 la sută a rețelei de gaz la nivel național, susținerea industriei autohtone de prelucrare a lemnului și interzicerea exportului de masă lemnoasă brută sub formă de buștean sau cherestea, reducerea decalajului dintre agricultorii români și ceilalți din țările dezvoltate a Uniunii Europene, în ce privește subvențiile din agricultură.

Sunt doar câteva din prioritățile care ghidează activitatea politică a PMP. Luptăm împreună pentru România!”, scrie Marius Pașcan, secretarul executiv al PMP, pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×