Decizia surprinzătoare a lui Cristi Borcea. Ce a făcut, din închisoare, pentru Mihaela Borcea

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
18/07/2019, 21:57
Decizia surprinzătoare a lui Cristi Borcea. Ce a făcut, din închisoare, pentru Mihaela Borcea GALERIE FOTO
Cristi Borcea a numit-o administrator pe Mihaela Borcea la hotelul din Olimp

Milionarul Cristi Borcea a fost nevoit din nou, acum câteva luni, să-și pună ordine în afaceri, deoarece a fost condamnat din nou la închisoare cu executare. Ca orice milionar care se respectă, Cristi Borcea are oamenii lui de bază, în care are deplină încredere.

Cristi Borcea a numit-o administrator pe Mihaela Borcea la hotelul din Olimp

Unul dintre acești oameni estechiar prima sa soție, Mihaela Borcea, cu care are trei copii. Aceasta se ocupa în trecut de două ștranduri din București care aparțineau fostului său soț. Înainte de a fi condamnat însă, Cristi Borcea a închiriat cele două ștranduri pentru sume cu siguranță foarte bune, așa că Mihael Borcea a rămas antreprenor fără afacere.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Așadar, Cristi Borcea i-a lăsat în grijă hotelul pe care îl are în stațiunea Olimp, de pe litoral. Mihaela Borcea se ocupă de administrarea hotelului și a plajei private și se pare că o face foarte bine, deoarece Cristi Borcea se gândeștesă-i mai lase o astfel de afacere pe mână.

Cristi Borcea a numit-o administrator pe Mihaela Borcea la hotelul din Olimp
Cristi Borcea a numit-o administrator pe Mihaela Borcea la hotelul din Olimp

Milionarul vrea să mai lase pe mâna fostei sale soții încă un hotel

Milionarul Cristi Borcea se pare că duce de zor tratative, prin intermediar, pentru a deveni coproprietar la încă un hotel din Olimp. Tranzacția nu a fost finalizată, dar nici departe n-ar fi, conform unor surse din apropierea familiei citate de libertatea.ro.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea este căsătorit cu fostul model Valentina Pelinel, cu care are un băaiat, pe nume Milan și două fetițe gemene, Indira și Rania.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×