Cum își petrece Cristi Borcea timpul în închisoare! Nu a muncit de patru luni

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/07/2019, 15:37
Cum își petrece Cristi Borcea timpul în închisoare! Nu a muncit de patru luni
Cristi Borcea nu vrea să muncească după gratii. Sursa foto: antena3.ro

Cristi Borcea refuză să muncească după gratii. Încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de cinci ani, dictată de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție în dosarul ce vizează retrocedările ilegale de terenuri și plaje din Constanța și Mamaia, fostul acționar majoritar al echipei Dinamo București preferă să stea deoparte când vine vorba de astfel de activități.

Ce face Cristi Borcea în Închisoare

Chiar dacă este conștient că orice zi de muncă aduce beneficii importante, însemnând reducerea condamnării deținutului, omul de afaceri evită să se întrebuințeze prea mult din punct de vedere fizic, lucru care nu se întâmpla pe vremea când era la Poarta Albă. E drept că și controalele medicale efectuate recent l-au determinat să ia o astfel de decizie, surse din penitenciar citate de Libertatea dezvăluind că Borcea își petrece întreaga zi jucând table cu colegii de celulă.

De când e la Rahova nu a cerut să muncească. A și fost întrebat dacă vrea să-și exercite acest drept. Nimeni nu-l poate obliga să facă ceva dacă nu vrea. Așa, cât e ziua de lungă, deținutul (n.r. Cristi Borcea), freacă tablele. Joacă cu colegii de cameră care spun că e cel mai bun, că e campion” .

Cristi Borcea preferă să joace table cu colegii de celulă. Sursa foto: antena3.ro
Cristi Borcea preferă să joace table cu colegii de celulă. Sursa foto: antena3.ro

Fostul acționar al „câinilor roșii” are un istoric medical încărcat

Unul dintre motivele pentru care munca nu se mai regăsește printre activitățile de zi cu zi ale deținutului Cristi Borcea este, cu siguranță, istoricul său medical extrem de încărcat. Mai concret, fostul patron al echipei din Ștefan cel Mare suferă de o afecțiune cardiacă ischemică,  insuficiență cardiacă, hipertensiune, intoxicație cu metale grele, insomnie și displipidemie .

Reamintim că Borcea s-a întors după gratii în februarie 2018, la mai puțin de o lună de la eliberarea sa condiționată. Dosarul în care și fostul primar al Constanței a primit o pedeapsă de 9 ani cu executare vizează retrocedările ilegale de terenuri, prejudiciul adus de fostul boss dinamovist statului ajungând până la 28 de milioane de euro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×