Cristi Borcea are din nou probleme de sănătate! Ce a pățit soțul Valentinei Pelinel

Silviu Ghering    Dan Stancu   
în Stiri mondene
16/03/2019, 12:41
Cristi Borcea are din nou probleme de sănătate! Ce a pățit soțul Valentinei Pelinel GALERIE FOTO

Aflat după gratii, Cristi Borcea are noi probleme de sănătate. Soțul Valentinei Pelinel a ajuns iar pe mâna medicilor din cauza afecțiunilor grave de care suferă de mai mult timp. În plus, se teme că starea sa de sănătate s-ar putea înrăutăți din cauza condițiilor din închisoare.

Cristi Borcea are din nou probleme de sănătate! A ajuns la spital!

Cristi Borcea a fost încarcerat la Rahova luna trecută, dar recent a obținut transferul la spitalul penitenciarului, ca urmare a istoricului său medical: cardiopatie ischemică, bypass coronarian, hipertensiune arterială, intoxicație cu metale grele, insomnie, dislipidemie. Toate acestea fac necesară menținerea omului de afaceri sub supraveghere medicală, așa că solicitarea de transfer i-a fost aprobată.

Fostul finanţator al clubului Dinamo a fost condamnat la 5 ani închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Mamaia. „Patrimoniul public a fost deposedat de mari suprafeţe de teren intravilan, în valoare de 114 milioane euro. În mod legal, a fost revendicată suprafaţa de 309.549 mp, cei îndreptăţiţi beneficiind de restituiri şi atribuiri în suprafaţă cu puţin mai mare decât jumătate din cea revendicată, în vreme ce restituirile şi atribuirile ilegale au afectat terenuri cu o întindere de trei ori mai mare decât cea revendicată – aproape un milion de metri pătraţi”, au susținut procurorii.

Cristi Borcea are din nou probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat?
Cristi Borcea are din nou probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat?

Prejudiciu de 28 de milioane de euro

Potrivit Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristi Borcea a prejudiciat statul cu circa 28 de milioane de euro. La scurt timp după aflarea sentinței, el s-a predat la IPJ Ilfov. Inițial, omul de afaceri fusese achitat de Curtea de Apel București.

Cristi Borcea a devenit tată pentru a noua oară în timp ce se afla în arest la penitenciarul Rahova. Valentina Pelinel a născut gemene pe 1 martie anul acesta și i-a făcut o bucurie de nedescris fostului acționar dinamovist. Fetițele se vor numi amândouă Maria, dar vor avea și un al doilea prenume, evident diferit. Una se va numi Indira, „frumusețe” în sanscrită, iar cealaltă va fi Rania „regină” în hindu. Valentina pelinel și Cristi Borcea mai au împreună un copil , pe micuțul Milan, care va împlini 3 ani pe 8 iunie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×