Lora a intrat în lumea afacerilor! Prezentatoarea de la Vorbește lumea și-a îndeplinit visul. FOTO

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
16/07/2019, 23:16
Lora a intrat în lumea afacerilor! Prezentatoarea de la Vorbește lumea și-a îndeplinit visul. FOTO GALERIE FOTO
Lora dă interviul la lansarea cremei sale

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului, piesele sale bucurându-se de un real succes în rândul fanilor și, mai mult decât atât, a devenit o prezentatoare TV foarte apreciată, grație emisiunii Vorbește Lumea, unde o înlocuiește pe Adela Popescu, aflată în concediu postnatal. Cu toate acestea, Lora a reușit abia acum să ducă la îndeplinire cel mai arzător vis al său.

Lora a devenit femeie de afaceri. Ce produs a lansat artista

Mai concret, îndrăgita cântăreață a intrat în mod oficial în lumea afacerilor, odată cu lansarea unui produs destinat doamnelor și domnișoarelor. Este vorba despre o cremă hidratantă cu care Lora își propune să revoluționeze industria de beauty.

Mă bucur că lumea are încredere în mine, că m-au luat în serios că voi face asta. Sunt oameni care așteaptă de foarte mult timp. Sunt mai mult de 3 ani de când mă gândesc la asta. Sunt acum chiar oameni care nu mai cred. Produsele nu sunt testate pe animale, ci numai pe oameni. Dacă alegeți să încercați crema, vă veți îndrăgosti de ea. Se adresează tuturor femeilor și fetelor, este o cremă hidratantă care nu are sulfați. Conține vitamine, apă de trandafiri, ceară de albine și lăptișor de matcă”, a declarat Lora.

Lora și-a lansat o cremă și le-a mulțumit apropiaților
Lora și-a lansat o cremă și le-a mulțumit apropiaților

Mama Lorei s-a implicat în conceperea cremei

Totodată, cunoscuta cântăreață și prezentatoare TV a dezvăluit că a avut și un ajutor de nădejde în persoana mamei sale. De profesie farmacist, aceasta cunoaște în cel mai mic detaliu întregul proces de concepere al unui astfel de produs pentru înfrumusețare.

„Mama are o implicare, în sensul că este farmacistă și eu de mic copil eram curioasă despre ceea ce se prepară în farmacii. Mama pregătea foarte multe creme pentru clientele care solicitau pentru diverse probleme de piele. Are un caiet gros cu rețete scrise de mână. Aceasta cremă mă reprezintă și alături de partenera mea, o chimistă senzațională, voi investi toată energia în această cremă” , a mai spus Lora.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×