Decizia luată de Kanal D în legătură cu concurenții de la Survivor, în plină pandemie. Ce se întâmplă cu ultimii eliminați

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/04/2020, 11:22
Decizia luată de Kanal D în legătură cu concurenții de la Survivor, în plină pandemie. Ce se întâmplă cu ultimii eliminați
Decizia luată de Kanal D în legătură cu concurenții de la Survivor, în plină pandemie. Ce se întâmplă cu ultimii eliminați. Sursa foto: Instagram.com

Sonny Flame și Cristian Ioniță sunt ultimii doi concurenți eliminați de la „Survivor România”, dar care nu au ajuns încă acasă din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru că Republica Dominicană și-a închis granițele din cauza acestui virus foștii concurenți au rămas blocați, dar nu oriunde, ci într-un resort de lux.

Faimosul Sonny Flame și războinicul Cristian, prieteni la cataramă după eliminarea de la Survivor

Sonny Flame și Cristian au fost rivali în competiția „Survivor România” difuzată la postul de televiziune Kanal D, însă după eliminarea din show cei doi băieți s-au apropiat și chiar au devenit prieteni. Foștii concurenți se află izolați în Republica Dominicană din cauza pandemiei de coronavirus și locuiesc într-un resort de lux.

Sonny Flame și-a asigurat rudele că echipa emisiunii i-a asigurat condiții bune de cazare și mâncare. Pentru că nu se știe cât vor rămâne blocați în Republica Dominicană cei doi foști concurenți, unul din echipa Faimoșilor și celălalt din echipa Războinicilor, își petrec tot timpul împreună.

„Deocamdată, nu am reușit să plecăm din Republica Dominicană, suntem puși pe o listă de așteptate, întrucât și în această țară, regulile legate de pandemia de coronavirus trebuie respectate”, a mărturisit Sonny Flame în emisiunea  „Ștafeta mixtă”, potrivit wowbiz.ro.

Cum își ocupă timpul foștii concurenți de la „Survivor România”

„Însă, cei din România și, în special familiile noastre, să stea liniștiți, noi avem asigurate condiții foarte bune aici, producătorii ne-au asigurat tot ce este mai bun, de la cazare până la masă”, a completat artistul.

Fostul concurent din echipa Faimoșilor a mai precizat că a ajuns să se înțeleagă foarte bine cu războinicul Cristian. Sonny Flame spune despre fostul său rival că este un băiat deosebit pe care l-a apreciat chiar și în timpul concursului.

„Aici, sunt mereu cu Cristi, stăm serile până dimineața la povești, chiar ne înțelegem foarte bine. Este un băiat deosebit, pe care l-am apreciat atât în concurs, cât mai ales acum, la ieșirea de la Survivor România”, a declarat fostul faimos, conform sursei menționate.

De asemenea, fostul războinic pare că este de acord cu afirmații lui Sonny Flame, mai ales că a postat pe una dintre rețelele sale de socializare o imagine în care apare alături de cântăreț plimbându-se în incinta unui hotel. Foștii rival sunt extrem de relaxați având în vedere situația în care se află.

„Am părăsit camp-ul, sunt într-un resort, cumva izolat. Am toată încrederea în oamenii de aici, îmi e mult mai bine. Nu știu cum stau treburile în țarăștiu de acest virus și  s-au închis granițele, nu știu cât o  stau în Republica Dominicană, dar  bucur de vreme”, precizat fostul concurent Survivor, Cristian Ioniță, după ce a fost eliminat din competiție.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×