Decizia justiţiei în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu. Rezultatele analizelor au elucidat misterul

Daniel Scripcaru  
înStiri de ultima ora
30/11/2019, 14:25
Decizia justiţiei în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu. Rezultatele analizelor au elucidat misterul
Dosarul morții lui Răzvan Ciobanu a fost clasat. Sursa foto: b1.ro

Justiția a luat o decizie în cazul morții celebrului designer vestimentar Răzvan Ciobanu. Mulți dintre apropiații fostului creator de modă nu se împacă deloc cu decizia luată de procurorul care a investigat accidentul în urma căruia Cioban și-a pierdut viața.

Dosarul morții lui Răzvan Ciobanu a fost clasat

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, într-un accident care la momentul respectiv a ținut prima pagină a ziarelor, iar televiziunile au deschis jurnalele de știri cu acest subiect. Designerul a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul și a mers cu mașina pe câmp aproape un kilometru, până într-o lizieră, unde s-a lovit violent de mai mulți copaci.

Trupul său neînsuflețit a fost găsit în afara autoturismului de teren în care se afla la momentul producerii accidentului. Acum, procurorii au stabilit că nimeni nu este vinovat pentru accidentul din 29 aprilie în care a murit Răzvan Ciobanu.

Avocata lui Răzvan Ciobanu spune că cineva se face vinovat de moartea creatorului de modă

Așadar, dosarul morții lui Răzvan Ciobanu s-a clasat. Informația a fost obținută în exclusivitate de reporterul Antena 3 Roxana Ciucă.

„Dosarul a fost clasat, ceea ce înseamnă că nimeni nu se face vinovat de această tragedie, nimeni nu răspunde. Au ieșit și rezultatele analizelor și a rezultat că moartea s-a datorat unei hemoragii pentru că a avut multiple fracturi în urma impactului devastator”, a spus Roxana Ciucă.

Avocatul familiei lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol, a declarat însă, sâmbătă, la News Magazine, că există o persoană direct răspunzătoare de moartea lui Răzvan Ciobanu.

„Luni seară, voi spune absolut tot, pentru că sunt un om onest și am promis că voi face publice absolut toate datele din dosar. Există o persoană direct răspunzătoare, dar care nu poate fi sancționată penal pentru că ceea ce a făcut nu intră în sfera ilicită.

Răzvan nu trebuia să plece la mare, nu știu dacă a fost obligat sau nu, pentru că doar Dumnezeu cunoaște toate detaliile acestea, dar el trebuia să meargă la masa de prânz la o prietenă comună”, a dezvăluit Laura Vicol.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×