Eveniment emoționant în memoria lui Răzvan Ciobanu. Între timp, ancheta morții creatorului de modă s-a încheiat oficial

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/11/2019, 13:33
Eveniment emoționant în memoria lui Răzvan Ciobanu. Între timp, ancheta morții creatorului de modă s-a încheiat oficial
Răzvan Ciobanu trebuia să își prezinte noua colecție de haine ieri. Sursa foto: wowbiz.ro

Răzvan Ciobanu nu poate fi uitat ușor. La 6 luni de la moartea creatorului de modă, apropiații au organizat un eveniment în memoria lui ieri, pe 8 noiembrie, când trebuia să își sărbătorească ziua de nume, de Sfinții Mihail și Gavriil. La evenimentul în memoria designerului au participat oamenii care au contat cu adevărat în viața lui. Între timp, avocata Laura Vicol a anunțat că ancheta procurorilor privind dosarul morții lui Ciobanu s-a finalizat și că va comunica informațiile pe care le-a primit în curând.

Creatorul de modă trebuia să își prezinte noua colecție de haine de Sfinții Mihail și Gavriil

Răzvan Ciobanu plănuia să își lanseze noua colecție de haine pe 8 noiembrie, însă nu a mai apucat. Dorința a fost îndeplinită de cei care i-au fost aproape, iar la eveniment, cu multă durere în suflet, au participat și părinții fostei vedete Kanal D. Au ajuns la lansarea de haine nume cunoscute din industria modei precum Romanița Iovan și Rita Mureșan, printre alții. Durerea a fost cu atât mai mare pentru părinți cu cât își imaginau de fiecare dată că evenimentul trebuia să fie prezentat chiar de regretatul creator de modă.

„Este în primul rand dedicat părinților lui si apoi lui ca spirit pentru că părinții să vadă ca acest fiu ai lor atât de talentat nu este uitat și, mai ales de prietenii lui este apreciat și onorat în continuare. O să vin de fiecare dată când o să fiu invitată la astfel de evenimente in cinstea, onorarea și memoria lui”, a declarat Rita Mureșan, conform cancan.ro.

Laura Vicol, anunț despre dosarul morții lui Răzvan Ciobanu

Legat de Răzvan Ciobanu s-a mai întâmplat ceva recent. Ancheta procurorilor a fost încheiată, după cum a declarat avocata și prietena acestuia, Laura Vicol, la Antena Stars.  „Aştept concluziile procurorului, iar apoi le voi face pe toate publice. Aşa cum am promis. Eu sunt avocat de 20 de ani şi respect legea. Informaţiile din dosarele de urmărire penală nu sunt destinate publicului. Din această cauză, chiar dacă am fost condamnată de foarte mulţi că nu am vorbit nimic, am preferat să meargă totul ca la carte şi să fiu sigură că am eliminat toate pistele posibile în cercetarea morţii lui tragice”, a spus Vicol la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×