Mama lui Răzvan Ciobanu, mesaj sfâșietor la 5 luni de la moartea designerului: ”Dacă suntem atenți, îl putem simți”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/10/2019, 11:32
Mama lui Răzvan Ciobanu, mesaj sfâșietor la 5 luni de la moartea designerului: ”Dacă suntem atenți, îl putem simți”
Mama lui Răzvan Ciobanu a scris un mesaj emoționant pe o rețea de socializare. Sursa foto: verdict.ro

Elena Ciobanu, mama celebrului designer, a postat un mesaj înduieșător pe o pagină de socializare și a mărturisit că oamenii nu mor, doar se mută în gândurile și inimile noastre. Mama creatorului de modă nu poate trece peste moartea fiului său chiar dacă au trecut mai bine de cinci luni de la dispariția acestuia.

Mama creatorului de modă Răzvan Ciobanu, mesaj emoționant despre fiul său

Mama lui Răzvan Ciobanu nu se poate împăca cu gândul că fiul ei nu se mai află printre noi. Elena Ciobanu spune că oamenii pe care îi iubim rămân în sufletul nostru și dacă închidem ochii îi putem simți aproape. Mama creatorului de modă spune că simte prezența fiului său și a postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant, iar prietenii virtuali au încurajat-o imediat.

Creatorul de modă a murit în urmă cu cinci luni într-un accident auto
Răzvan Ciobanu, în ultima sa apariție TV. Designerul va putea fi urmărit în emisiunea „Chefi la cuțite” de luni, 7 octombrie. Sursa foto: libertatea.ro

„OAMENII nu MOR. Ei se mută în stele şi în INIMILE celor care îi iubesc. Când ne este DOR, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, ACASĂ. La noi. Se aşează pe prispa GÂNDURILOR, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, ÎI PUTEM CHIAR SIMȚI”, a scris mama designerului.

Ultima apariție TV a lui Răzvan Ciobanu a fost la Chefi la cuțite

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident cumplit în data de 29 aprilie, a doua zi de Paște, după ce a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă intrând pe câmp unde a lovit mai mulți copaci. Designerul a lăsat în urma sa multă durere și întrebări fără răspuns. Celebrul creator de modă va putea fi văzut în emisiunea „Chef la cuțite” în ediția de luni, 7 octombrie. Este ultima apariție TV a lui Răzvan Ciobanu.

Creatorul de modă a ajuns în luna aprilie în etapa jurizărilor pe nevăzute a sezonului 7 din emisiunea culinară „Chefi la cuțite” difuzată la Antena 1. Răzvan Ciobanu mărturisea că nu știe să facă nimic în bucătărie, dar a vrut să-și testeze talentul de bucătar. Designerul a vrut să le facă o surpriză celor trei jurați: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și le-a pregătit singurul preparat care îi ieșea.

„Nu știu să fac nimic în bucătărie. Știu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învățat vreodată cum să ard mâncarea”, spunea Răzvan Ciobanu în emisiunea „Chefi la cuțite”, scrie Libertatea. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×