Coincidența dintre accidentele lui Răzvan Ciobanu și al Anamariei Pop. Ce nu s-a descoperit la locul tragediilor

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
19/08/2019, 11:59
Coincidența dintre accidentele lui Răzvan Ciobanu și al Anamariei Pop. Ce nu s-a descoperit la locul tragediilor
Coincidența dintre accidentele lui Răzvan Ciobanu și al Anamariei Pop. Ce nu s-a descoperit la locul tragediilor

Coincidența izbitoare dintre accidentele lui Răzvan Ciobanu și al Anamariei Pop! Chiar dacă cei doi se pare că nici nu se cunoșteau, au avut parte de o moarte asemănătoare, la fel de violentă. Ambii au murit în urma unor accidente rutiere care au șocat lumea.

Coincidența dintre accidentele lui Răzvan Ciobanu și al Anamariei Pop

Primul care a trecut în neființă a fost creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care a murit la vârsta de 43 de ani, în a doua zi de Paște, în timp ce se întorcea de la mare. Fusese la o petrecere pe litoral, însă a fost nevoit să plece deoarece avea treabă la atelierul său de modă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pe drum însă, din nu se știe ce motive, a pierdut controlul volanului și a părăsit carosabilul, apoi a mers aproape un kilometru pe câmp, până ce mașina în care se afla a ajuns la o livadă, unde s-a izbit violent de mai mulți copaci, după care s-a și răsturnat.

Anamaria Pop a murit într-un cumplit accident de circulație foto: wowbiz.ro

La niciunul dintre accidente nu s-au găsit urme de frânare

Cântăreața de muzică populară Anamariei Pop, în vârstă de 37 de ani, a plecat și ea tot pentru a câștiga o pâine. Îndrăgita interpretă se îndrepta spre o nuntă, unde urma să aibă o cântare. Firul vieții solistei Anamaria Pop s-a rupt pe un drum din județul Maramureș ieri, după-amiază.

În timp ce se afla pe raza localității Cicârlău, ea a pierdut controlul volanului, autoturismul a ieșit de pe carosabil, a izbit un copac din stânga direcției de mers, iar în urma impactului, mașina a fost aruncată într-un șanț. Conform celor mai noi informații, la locul accidentului rutier teribil nu s-au găsit urme de frânare. Coincidență sau nu… nici în locul în care Răzvan Ciobanu și-a dat ultima suflare, anchetatorii nu au descoperit urme de frânare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×