Prietenul lui Răzvan Ciobanu a dat-o în judecată pe Cristina Cioran! De la ce a pornit scandalul

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
29/06/2019, 14:47
Prietenul lui Răzvan Ciobanu a dat-o în judecată pe Cristina Cioran! De la ce a pornit scandalul GALERIE FOTO
Prietenul lui Răzvan Ciobanu a dat-o în judecată pe Cristina Cioran

Prietenul lui Răzvan Ciobanu a dat-o în judecată pe Cristina Cioran, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1! Moartea celebrului designer încă naște scandaluri, la câteva luni de la tragcul eveniment. Acum, un bun prieten de-al său a dat-o în judecată pe vedeta de emisiune și pe colegii ei pentru că l-ar fi pus într-o postură neplăcută.

Prietenul lui Răzvan Ciobanu a dat-o în judecată pe Cristina Cioran

Sorin Oprea, prezentat ca ”cel mai bun prieten al lui Răzvan Ciobanu”, a dat-o în judecată pe Cristina Cioran în calitate de prezentatoare a unui cunoscut show de televiziune, precum și pe mai mulți colegi ai acesteia. Acțiunea a fost deschisă pe 12 iunie, la Tribunalul București și are ca obiect ”răspundere delictuală”, potrivit wowbiz.ro

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Sorin Oprea s-a arătat deranjat de anumite afirmații făcute în emisiunea Cristinei Cioran, care i-ar fi stricat imaginea și i-ar fi cauzat chiar și pierderi în afaceri. Bărbatul spune că a primit mesaje jignitoare și chiar și de amenințare,  inclusiv pe pagina sa de socializare.

Prietenul lui Răzvan Ciobanu a dat-o în judecată pe Cristina Cioran
Prietenul lui Răzvan Ciobanu a dat-o în judecată pe Cristina Cioran

Sorin Oprea spune că a luat doar pisica lui Răzvan Ciobanu

Imediatdupă moartea învăluită în mister a lui Răzvan Ciobanu, în spațiul public a apărut informația care spunea că cineva a intrat în apartamentul designerului și a sustras două harduri care ar fi conținut imegini compromițătoare cu mai multe persoane importante din România!

Persoana respectivă se pare că ar fi fost chiar Sorin Oprea, omul care chiar a pătruns în apartamentul lui Răzvan Ciobanu în acea seară. Prietenul vedetei spune însă că el a intrat în apartamentul lui Răzvan Ciobanu cu acordul părinților acestuia și că nu a luat nimic, decât pisica celebrului designer.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, în timp ce se întorcea de pe Litoral. Acesta a pierdut controlul volanului și a mers cu o mașină de teren foarte robustă pe câmp pentru aproape un kilometru, până a nimerit într-o livadă, unde a lovit mai mulți pomi. În urma impactului, mașina s-a răsturnat, iar medicii de pe ambulanță l-au găit pe Răzvan Ciobanu mort, lângă mașină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×