Prietenul lui Răzvan Ciobanu a dat-o în judecată pe Cristina Cioran! De la ce a pornit scandalul

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
29/06/2019, 14:47
Prietenul lui Răzvan Ciobanu a dat-o în judecată pe Cristina Cioran! De la ce a pornit scandalul GALERIE FOTO
Prietenul lui Răzvan Ciobanu a dat-o în judecată pe Cristina Cioran

Prietenul lui Răzvan Ciobanu a dat-o în judecată pe Cristina Cioran, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1! Moartea celebrului designer încă naște scandaluri, la câteva luni de la tragcul eveniment. Acum, un bun prieten de-al său a dat-o în judecată pe vedeta de emisiune și pe colegii ei pentru că l-ar fi pus într-o postură neplăcută.

Prietenul lui Răzvan Ciobanu a dat-o în judecată pe Cristina Cioran

Sorin Oprea, prezentat ca ”cel mai bun prieten al lui Răzvan Ciobanu”, a dat-o în judecată pe Cristina Cioran în calitate de prezentatoare a unui cunoscut show de televiziune, precum și pe mai mulți colegi ai acesteia. Acțiunea a fost deschisă pe 12 iunie, la Tribunalul București și are ca obiect ”răspundere delictuală”, potrivit wowbiz.ro

Sorin Oprea s-a arătat deranjat de anumite afirmații făcute în emisiunea Cristinei Cioran, care i-ar fi stricat imaginea și i-ar fi cauzat chiar și pierderi în afaceri. Bărbatul spune că a primit mesaje jignitoare și chiar și de amenințare,  inclusiv pe pagina sa de socializare.

Prietenul lui Răzvan Ciobanu a dat-o în judecată pe Cristina Cioran
Prietenul lui Răzvan Ciobanu a dat-o în judecată pe Cristina Cioran

Sorin Oprea spune că a luat doar pisica lui Răzvan Ciobanu

Imediatdupă moartea învăluită în mister a lui Răzvan Ciobanu, în spațiul public a apărut informația care spunea că cineva a intrat în apartamentul designerului și a sustras două harduri care ar fi conținut imegini compromițătoare cu mai multe persoane importante din România!

Persoana respectivă se pare că ar fi fost chiar Sorin Oprea, omul care chiar a pătruns în apartamentul lui Răzvan Ciobanu în acea seară. Prietenul vedetei spune însă că el a intrat în apartamentul lui Răzvan Ciobanu cu acordul părinților acestuia și că nu a luat nimic, decât pisica celebrului designer.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, în timp ce se întorcea de pe Litoral. Acesta a pierdut controlul volanului și a mers cu o mașină de teren foarte robustă pe câmp pentru aproape un kilometru, până a nimerit într-o livadă, unde a lovit mai mulți pomi. În urma impactului, mașina s-a răsturnat, iar medicii de pe ambulanță l-au găit pe Răzvan Ciobanu mort, lângă mașină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×