De ce s-au despărțit Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. S-a întâmplat după un an și trei luni

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/04/2019, 14:29
De ce s-au despărțit Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. S-a întâmplat după un an și trei luni GALERIE FOTO
Care este motivul real pentru care Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit?

Povestea de dragoste dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-a terminat după un de relație. Din păcate, un scandal imens s-a ivit în momentul în care și-au spus adio. Cei doi s-au certat și s-au despărțit, apoi au decis să-și mai acorde o șansă. Din nefericire, soarta pare că nu i-a vrut împreună, așa că au mers pe drumuri diferite, de data asta definitiv. Care este motivul real pentru care artiștii și-au încheiat povestea de iubire?

Motivul despărțirii dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu

Nicoleta Voicu a fost invitată într-o emisiune TV unde a mărturisit că motivul real al despărțirii a fost altul. „Omeneşte, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă. Au fost multe plecări, reveniri. Eu fiind singura care m-am zbătut şi am venit cu toate armele ca lucrurile să devină conştiente pentru persoana din viaţa mea, m-am luptat cu morile de vânt văzând că această constienţă care nu se activează’, a mărturisit Nicoleta Voicu, în platoul emisiunii „Agenţia VIP’.

Între foștii iubiți era o diferență destul de mare de vârstă, nu acest lucru a fost piedica relației, ci faptul că nu erau pe aceeași lungime de undă. Nicoleta Voicu are 48 de ani, iar Gheorghe Turda are 71 de ani.

Motivul despărțirii dintre gheorghe Turda și Nicoleta Voicu
Motivul despărțirii dintre gheorghe Turda și Nicoleta Voicu

„Motivul despărțirii dintre gheorghe Turda și Nicoleta Voicu”

„Lucrurile n-au evoluat aşa încât eu să ajung să am o singură adresă. Să ajung iar să stau ca la începutul relaţiei… Adică după un an şi trei luni, după această perioadă în care devotamentul meu să fie la maxim… Au intervenit nişte lucruri independente de voinţa mea.

Aceasta este stabilitatea lui emoţională să zic încât să ia o decizie. Nu ştiu, încă mai sunt lucruri despre care prefer să nu vorbesc şi despre care nu voi vorbi niciodată. Dacă nu ar fi fost această situaţia delicată, despre problema lui de sănătate. El se supara că-i port grijă. Am fost singura. Nici măcar n-a luat în seamă’, a dezvăluit Nicoleta Voicu în cadrul emisiunii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×