De ce s-au despărţit, de fapt, Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil: ”Îți face mai bine aia decât mine”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
23/11/2019, 12:32
De ce s-au despărţit, de fapt, Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil: ”Îți face mai bine aia decât mine”
De ce s-au despărţit, de fapt, Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil. Sursa foto: capital.ro

Povestea de iubire dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil a șocat pe multă lume și a ținut prima pagină a ziarelor de scandal mult timp. Fiecare apariție a celor doi era fotografiată din toate unghiurile și dezbătută îndelung în presă, mai ales că el era mai mic decât ea cu 11 ani.

De ce s-au despărţit, de fapt, Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil

La fel de șocantă a fost și despărțirea dintre cei doi. Când fanii celor doi începuse să se obișnuiască cu ideea de cuplu, a venit separarea. Mulți au rămas cu gura căscată, deoarece Mihaela Rădulescu și Dani Oțil păreau să se înțeleagă foarte bine. Niciunul nu l-a vorbit de rău pe celălalt, iar motivul despărțirii nu s-a aflat niciodată.

Dani Oțil a făcut recent câteva declarații care i-au pus în gardă pe fanii săi. Dezvăluirea a fost făcută chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion la Antena 1. fostul partener de viață al Mihaelei Rădulescu, mai în glumă, mai în serios, a dezvăluit cel puțin unul dintre motivele care se pare că au stat la baza separării celor doi amorezi, potrivit cancan.ro.

Dani Oțil a vorbit despre cicăleala feminină

Pornind de la subiectul ”femei cicălitoare”, Dani Oțil a mărturisit – fără a menționa numele Mihalei, totuși – că nu putea lipsi de acasă fără să primească nenumărate SMS-uri. Abordând, în maniera-i caracteristică, ușor ironică, aceste amintiri, Dani a spus și în ce constau mesajele respective. Nu era întrebat dacă este bine sau dacă a avut vreun accident, ci… acuzat că își petrece timpul cu altcineva.

”Îți face mai bine aia decât mine” și ”Sper că e mai urâtă decât mine, așa am văzut că se întâmplă în filme” – acestea sunt doar două exemple din care reiese că Dani Oțil n-a scăpat nici el de… cicăleala feminină la care se făcea referire în timpul emisiunii.

Dani Oțil se pare că s-a maturizat și nu mai este tânărul zvăpăiat de altădată. Acesta a vorbit recent și despre o eventuală familie. Are o relație cu sexy-manechina Gabriela Prisăcariu și chiar vrea să devină tată.

”Familia este importantă, căsătoria mai puțin. Avem atâtea exemple în jur care spun multe despre statistica nefericită a căsătoriei… Vreau să fiu tată! O să fie ca la enduro. Mai întreb, mai citesc, mă mai lovesc singur, dar cred ca nu o să mă fac de râs”, a dezvăluit Dani Oțil pentru unica.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×