Mihaela Rădulescu, plătită regește pentru a juca într-o reclamă alături de Florin Dumitrescu și Andrei Aradits

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/11/2019, 16:56
Mihaela Rădulescu, plătită regește pentru a juca într-o reclamă alături de Florin Dumitrescu și Andrei Aradits
Mihaela Rădulescu se bucură în continuare de o popularitate uriașă. Sursa foto: spynews.ro

Au trecut câteva luni bune de la ultima apariție televizată și ați fi tentați să credeți că Mihaela Rădulescu duce lipsă de oferte. Lucrurile nu stau, însă, deloc așa, ba dimpotrivă. La cei 50 de ani ai săi, Diva este mai activă ca niciodată și se vinde din ce în ce mai scump. Dovadă stă chiar cel mai recent proiect al său, pentru care este plătită regește.

Suma fabuloasă încasată de Mihaela Rădulescu pentru o reclamă TV

Mai concret, îndrăgita prezentatoare TV a acceptat să fie protagonistă în noua reclamă a unui cunoscut lanț de magazine, alături de actorul Andrei Aradits și Sorin Dumitrescu, jurat al emisiunii Chefi la Cuțite. Pentru a-și asigura serviciile vedetei, mai-marii companiei au fost nevoiți să scoată din buzunar o sumă de-a dreptul impresionantă. Potrivit click.ro, este vorba despre câteva mii de euro, bani la care se adaugă și cazarea la un hotel de lux din centrul Capitalei. Pe toată durata șederii sale în țară, Mihaela Rădulescu, a avut la dispoziție și o mașină cu șofer, notează sursa citată.

În plus, zvonurile potrivit cărora Pro TV ar pregăti un nou sezon al reality-show-ului Ferma, încep să prindă contur, iar Diva de la Monaco este în negocieri avansate cu reprezentanții postului din Pache Protopopescu pentru a continua în rolul de prezentator. În ceea ce privește locația în care vor avea loc filmările producției care a cucerit audiențele în primăvară, ar putea fi aleasă o zonă ceva mai caldă, foarte probabil în Delta Dunării.

Mihaela Rădulescu se iubește cu Felix Baumgartner

Pe lângă succesul indiscutabil pe plan profesional, îndrăgita prezentatoare TV se poate considera împlinită și în ceea ce privește viața sentimentală. Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner, un parașutist austriac, renumit pentru cascadoriile periculoase pe care le-a realizat de-a lungul carierei.

De altfel, cu ocazia aniversării relației lor, Felix a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, atașând și o imagine în care apare împreună cu iubita sa. „Aniversare de cinci ani fericită, iubirea mea. Îţi mulţumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc! #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary”, a scris acesta pe Instagram.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×