Dani Oţil, tu ai văzut imaginile astea? Gabriela Prisăcariu, iubita „matinalului” s-a fotografiat în bucătărie

Dan Suta   
în Femei frumoase
31/10/2019, 11:59
Dani Oţil, tu ai văzut imaginile astea? Gabriela Prisăcariu, iubita „matinalului” s-a fotografiat în bucătărie GALERIE FOTO
Gabriela Prisăcariu (26) este iubita prezentatorului Dani Oțil (38(. Sursa foto: Instagram

Dani Oțil este, cel mai probabil, unul din cei mai fericiți bărbați din România! Cu o parteneră precum Gabriela Prisăcariu e și greu să fii altfel. Iubita prezentatorului de la Antenă s-a pozat într-o ipostază fierbinte în bucătărie lăsând puține lucruri imaginației. Decolteul generos al blondinei iese în evidență printre bunătățile care stau pe masă, niște plăcințele în tavă, gutui și struguri, deci un peisaj mai mult decât idilic de toamnă.

Gabriela Prisăcariu, sexy în bucătărie

Gabriela se laudă că a trecut la cratiță în postarea de pe Instagram și este tare mândră de ce a ieșit. Nu se vede foarte clar ce este în bolul verde, cel mai probabil o ciorbă făcută de ea, dar nici nu mai contează asta câtă vreme fata a pus tot sufletul, iar o parte a sufletului ei mai că iese din piept! Fotografia urcată pe rețeaua de socializare a primit peste 3.000 de aprecieri, iar urmăritorii ei nu s-au obosit din a-i oferi complimente.

Gabriela Prisăcariu este o figură relativ cunoscută pe piața mondenă din România. Tânăra cu zâmbet cuceritor a fost concurentă în emisiunea Supermodels pe care Cătălin Botezatu o avea la Kanal D. Este prima domnișoară cu care Dani Oțil se afișează după relația de 6 ani pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu, actualmente partenera sportivului Felix Baumgartner.

Vacanța din Chile i-a dat de gol pe cei doi

Gabriela și Dani s-au dat de gol cu fotografiile pe care le-au postat pe rețelele de socializare în aceleași locuri, dar separat, în recent vacanță din Chile. Diferența de vârstă nu pare a fi o problemă pentru cele două vedete. Matinalul de la Antena 1 are 38 de ani și este cu 12 ani mai mare decât fotomodelul (26 ani).

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×