Dani Oțil va scrie istorie în Raliul Bucureștiului. Prezentatorul tv va fi la volanul unei mașini de raliuri full electrică

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
23/10/2019, 18:56
Dani Oțil va scrie istorie în Raliul Bucureștiului. Prezentatorul tv va fi la volanul unei mașini de raliuri full electrică
Dani Oțil va conduce un Ford 100% electric la Super Rally București *foto: facebook

În acest weekend are loc la București o nouă etapă de Super Rally, iar unul dintre starurile acestui eveniment este prezentatorul tv, Dani Oțil. Pasionat de lumea automobilistică și chiar câștigător al rundei de superrally de la Mangalia, omul de televiziune va avea parte de o experiență inedită: va conduce un automobil 100% electric, chiar în campionatul național de Super Rally.

Dani Oțil va conduce un bolid Ford cu peste 600 de cai putere la Super Rally București

Astfel, Dani Oțil va fi la volanul unui bolid Ford Fiesta care este echipată cu un motor de 612 cai putere și care are tracțiune integrală. Mașina este 100% electrică și va participa la prima cursă oficială în etapa a patra a Campionatului Național de Super Rally, care se desfășoară la București.

Cei care au creat modelul Ford Fiesta electric sunt austriecii de la Stard, cu ajutor din partea principalului sponsor, Ferratum Money. „Am dezvoltat sistemul de propulsie #REVelution pentru a putea participa la orice tip de raliu. Centrul Bucureştiului este locul perfect pentru a continua testările şi pentru a putea începe să demonstram versatilitatea sistemului nostru de propulsie. În Campionatul din Bucureşti, vom concura împotriva tuturor tipurilor de vehicule: de circuit, de teren şi de raliu, acest lucru fiind destul de diferit de circuitele rallycross”, a spus Michael Sakowicz, fondator și CEO STARD.

Dani Oțil va conduce un Ford 100% electric la Super Rally București
Dani Oțil va conduce un Ford 100% electric la Super Rally București *foto: facebook

Adversari de top pentru Dani Oțil la Super Rally-ul Bucureștiului

Dani Oțil este unul dintre principalii favoriți ai Super Rally-ului din București. El a câștigat etapa din Mangalia, la volanul unui monopost Radical SR4. Acum însă va avea viață grea în Capitală. El va concura la volanul primei mașini de rallycross 100% electrică împotriva unor piloți de primă clasă, cum ar fi Titi Aur sau Bogdan Marișca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×