De ce nu vor prințul Harry și Meghan Markle ca fața copilului lor să apară în fotografii

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/06/2019, 13:02
De ce nu vor prințul Harry și Meghan Markle ca fața copilului lor să apară în fotografii GALERIE FOTO
Chipul copilului Printului Harry si Meghan Markle

Un expert în parenting a explicat de ce nu vor prințul Harry și Meghan Markle ca fața copilului lor să apară în fotografii! De când a venit pe lume, micuțul Archie Harrison Mountbatten-Windsor a fost ținut departe de ochii curioșilor.

De ce nu vor prințul Harry și Meghan Markle ca fața copilului lor să apară în fotografii

Meghan Markle și Prințul Harry au publicat câteva fotografii cu micul prinț, dar în niciuna dintre instantanee nu se vede chipul întreg al copilului, mai ales că fotografiile sunt făcute și în sepia, iar fanii celebrului cuplu nu au putut vedea ce culoare au ochii micuțului sau ce culoare are pielea sa.

Primele imagini cu fericita familie au fost luate două zile mai târziu, într-un shooting ce a avut loc pe domeniul Palatului Windsor. Ulterior, de Ziua Mamei, Meghan a postat o fotografie în care lui Archie i se vedeau doar piciorușele, urmată de încă una, de Ziua Tatălui, în care o jumătate din chipul micuțului era acoperită de mâna tatălui său.

Chipul copilului Printului Harry si Meghan Markle
Chipul copilului Printului Harry si Meghan Markle

Care este părerea expertului

Iată ce explicație dă Victoria Jennings, expert în parenting, pentru Daily Express: „Ducele și Ducesa sunt cu siguranță niște părinți mândri și mai mult ca sigur vor petrece aceste prime luni din noua postură de părinți încercând să-și cunoască bebelușul. Toți părinții au dreptul să pretindă puțin anonimat pentru copilul lor, dacă vor asta, și să petreacă prima parte a vieții bebelușului lor creând legături cu el și învățând mai multe despre el. Este întotdeauna alegerea părintelui câte imagini cu bebelușul dă publicității”.

După cum a explicat și expertul în parenting, este clar că Meghan Markle și Prințul Harry încă nu sunt pregătiți  să împărtășească fotografii cu Archie, așadar au ales o cale de mijloc, dând publicității poze… parțiale ale micuțului lor. Se pare că aceasta este o nouă modă, adoptată și de mai multe vedete din România, printre care se numără și Andreea Bălan, Jojo, Laura Cosoi și Cabral.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×