Donald Trump s-a răzgândit! Ce a putut să spună președintele SUA despre Meghan Markle

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/06/2019, 14:11
Donald Trump s-a răzgândit! Ce a putut să spună președintele SUA despre Meghan Markle
Donald Trump o vede cu ochi mai buni pe Meghan Markle. Sursa foto: Real Simple/ Daily Mail

Donald Trump a participat săptămâna aceasta la dineul regal organizat de Regina Elisabeta în cinstea relației fructuoase care durează de ani de zile între Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, eveniment la care președintele american a dat nas în nas cu Prințul Harry, despre a cărui soție, Meghan Markle, nu a avut cuvinte tocmai frumoase.

Donald Trump a revenit la caracterizarea lui Meghan Markle, pe care acum o vede ”drăguță”

Trump a vorbit într-un interviu pentru Piers Morgan despre cum a decurs întâlnirea cu Harry și ce părere are acum despre ducesa de Sussex, după ce a spus despre ea, în urma afirmațiilor ei din 2016 că este misogin, că este o femeie obraznică. Acesta a revenit la declarațiile despre Meghan Markle și a vorbit despre cum i-a perceput el pe membrii Casei Regale la cina de luni, 3 iunie.

În interviul pentru postul britanic de televiziune iTv, acordat jurnalistului Piers Morgan, Donald Trump a mărturisit că Meghan Markle este ”drăguță” și ”își face treaba foarte bine”, dar în 2016 când s-a iscat scandalul chiar a fost ”obraznică”. Prin urmare, chiar dacă acum are o părere mai bună despre soția Prințului Harry, eticheta de obraznică nu vrea să o dezlipească de aceasta.

Donald Trump a purtat o pălărie în emisiunea lui Morgan, iar lumea l-a comparat cu Winston Churchill
Donald Trump a vorbit despre dineul regal la iTv. Sursa foto: Daily Mail

Trump l-a felicitat pe Harry pentru munca sa

Trump a mai spus că nu sunt adevărate informațiile apărute în presă conform cărora el și Harry s-ar fi evitat la dineu, ba dimpotrivă. Președintele SUA a declarat că a stat de vorbă cu Harry și l-a felicitat pentru munca pe care o face numindu-l bestial în activitatea sa și a completat spunând că nu a existat niciun fel de tensiune, ba chiar Prințul Harry a stat de vorbă și cu fiica lui, Ivanka.

Președintele american este în turneul său britanic, iar astăzi participă la celebrarea a 75 de ani de la eliberarea regiunii franceze Normandia din mâinile naziștilor, eveniment care se ține în orașul Portsmouth.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×