De ce nu îl lasă Gabriela Cristea pe tatăl ei să își vadă nepoțica: ”El nu înțelege”

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/05/2019, 19:30
De ce nu îl lasă Gabriela Cristea pe tatăl ei să își vadă nepoțica: ”El nu înțelege”
Gabriela Cristea, la cuțite cu tatăl ei. Sursa foto: Instagram Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a mărturisit de ce nu îl lasă pe tatăl ei, Eugen, să își vadă nepoțica. Prezentatoarea de televiziune a vorbit deschis despre relația tensionată pe care o are cu tatăl ei încă de când era o adolescentă. Aceasta a spus că a decis să nu îl lase să își cunoască nepoata pentru că nu poate trece peste scandalul pe care l-a iscat în urmă cu câțiva ani în presă.

Gabriela Cristea și tatăl ei, o relație imposibilă

Conflictul dintre Gabriela Cristea și Eugen, tatăl ei, datează de pe vremea când Gabi prezenta reality-show-ul ”Noră pentru mama”. Vedeta a decis să nu meargă la înmormântarea mamei sale, iar asta l-a făcut pe tatăl ei să spună adevărul despre diva Kanal D. Acesta a acuzat-o public că nu i-a vizitat niciodată și că de când a ajuns celebră și-a luat lumea în cap.

Pe măsură ce Eugen acorda tot mai multe interviuri tabloidelor, relația dintre cei doi a devenit tot mai dificil de gestionat. Acesta este, se pare, principalul motiv pentru care Gabi nu are sentimente tocmai plăcute față de tatăl ei. Cei doi au încercat să îngroape securea războiului și, la un moment dat, lucrurile aveau să intre pe făgașul normal, însă prezentatoarea nu poate să treacă peste răul suferit.

Eugen Cristea și fiica lui nu își vorbesc. Sursa foto: click.ro

Părinții Gabrielei Cristea nu au fost mândri de ea

”Tata nu şi-a cunoscut nepoata. Nu doresc eu asta pentru că nu doresc. Sunt alte lucruri mai grave. Lucruri pe care el nici nu le conştientizează. Făcând circul pe care l-a făcut la televizor probabil că nu conştientizează. Nu înţelege. Consider că vreau ce e mai bine pentru copilul meu. Toate rănile se închid, rămân cicatrici”, susținea Gabriela în urmă cu un an, scrie kfetele.ro.

Gabi spunea în urmă cu un an că părinții nu erau mândri de ea când a apărut prima oară la tv, pe vremea când prezenta știrile sportive la Tele 7 ABC. Ei considerau toate femeile care apăreau pe micul ecran în perioada de după 1989 drept femei ușoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×