De ce au divorţat Mioara Roman şi Petre Roman. S-a aflat motivul pentru care părinţii Oanei Roman s-au separat

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/04/2019, 21:06
De ce au divorţat Mioara Roman şi Petre Roman. S-a aflat motivul pentru care părinţii Oanei Roman s-au separat GALERIE FOTO
Care este, de fapt, motivul divorțului dintre Mioara și Petre Roman?

Mioara Roman a mărturisit motivul divorțului dintre ea și Petre Roman. Cei doi au două fete împreună: Oana și Catinca Roman și au divorțat în anul 2007, după un mariaj care a durat nu mai puțin de 34 de ani. Despărțirea dintre Mioara Roman și fostul prim-ministru a fost una cu scântei, plină de reproșuri și acuzații diverse.

Care este, de fapt, motivul divorțului dintre Mioara și Peter Roman?

Mioara Roman a mărturisit care a fost motivul rupturii dintre aceasta și fostul soț. Mama Oanei Roman a divorțat în anul 2007 de fostul prim-ministru. Ulterior, Petre Roman s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc, cea cu care are și un copil. “Nu am mai vorbit de vreo șase ani. Eu am divorțat, el s-a însurat apoi. A cam rupt relația cu noi. Viața merge mai departe. Ceea ce simt pentru el este respect și apreciere, dar și prietenie. Lumea nu prea știe, dar eu am depus divorțul”, a declarat Mioara Roman conform wowbiz.ro.

Din păcate, Catinca Roman a recunoscut faptul că a întrerupt orice legătură cu tatăl său, de asemenea, și fiica ei, Calina. „Nu mai am nicio relaţie cu Petre Roman, nici eu şi nici fiica mea, Calina. Eu, personal, nu-i simt lipsa. Petre Roman nu a fost foarte implicat în viaţa nepoatei sale, poate doar la început, până pe la vârsta de 2-3 ani a Calinei. Din punctul meu de vedere, e imposibil să ştergi 36 de ani comuni, dar dacă el aşa a ales”, a spus Catinca Roman.

Care este motivul divorțului dintre Mioara și Petre Roman?
Care este motivul divorțului dintre Mioara și Petre Roman?

„Divorțul e rezultatul activității politice”

“Divorțul meu de Petre Roman e rezultatul activității politice, nu al diferitelor dudui cu care ar fi fost. În 34 de ani de căsătorie o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj.

El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu! Petre nu mă mai cauta. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici macăr să mă sune. Nici cu fetele noastre nu se află în relații apropiate”, a mărturisit Mioara Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×