De ce aruncă acești părinți felii de brânză în copiii lor? Ultima provocare apărută pe internet a născut milioane de întrebări. ”De ce să faci asta?”

Raluca Ogaru    Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
06/03/2019, 17:00
De ce aruncă acești părinți felii de brânză în copiii lor? Ultima provocare apărută pe internet a născut milioane de întrebări. ”De ce să faci asta?” GALERIE FOTO
Noua provocare - părinții aruncă felii de brânză în copiii lor

Ultima provocare apărută pe internet a născut milioane de întrebări. Acum e la modă ca părinții și copiii care au frați mai mici să le arunce felii de brânză pe față celor din urmă. De ce să faci asta? Poate din cauză că Ice bucket challenge și alte provocări (mai mult sau mai puțin penibile) s-au demodat sau poate pentru că, pur și simplu… nu ai ceva mai bun de făcut.

Noua provocare: părinții aruncă felii de brânză în copiii lor

„Cheesed challenge” este noua modă în materie de provocări pe internet, însă dacă ar putea vorbi, copiii mici probabil că le-ar spune adulților că au luat-o razna. Asta pentru că sunt filmați în timp ce părinții sau frații lor mai mari le aruncă felii de brânză pe față, râd de ei, îi filmează și apoi postează imaginile pe rețelele de socializare, în timp ce micuții fie încep să plângă, fie râd, fie rămân mască, șocați și derutați de ceea ce se întâmplă.

Provocarea a luat naștere în urmă cu doar câteva zile, când un utilizator a postat pe Twitter un videoclip cu descrierea „Tocmai am dat cu brânză în frățiorul meu.” Postarea s-a viralizat foarte repede în mediul online și a adunat peste 8 milioane de vizualizări. Mulți au trimis comentarii și au postat propriile variante de videoclip, după ce au făcut la fel cu copiii lor sau cu frații mai mici.

Cheesed challenge
Cheesed challenge

Ultima provocare apărută pe internet a născut milioane de întrebări

În cele din urmă, videoclipul care a dat tonul noii provocări apărute pe internet a fost șters, iar utilizatorul a precizat că nu el este autorul farsei, ci ar fi luat filmarea de pe o rețea de socializare. Asta nu i-a oprit pe mulți alți părinți să experimenteze pe proprii copii gluma proastă cu felia de brânză.

Noua provocare cu felia de brânză a fost criticată de foarte mulți internauți, care s-au întrebat „De ce să faci asta?” sau „Oare ce au avut în cap părinții lor?” Probabil că nu mare… brânză.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×