De ce a plâns Valentina Pelinel la nunta cu Cristi Borcea! Cum au reacționat invitații

Claudiu Ilie   
în Valentina Pelinel
02/10/2018, 21:26
De ce a plâns Valentina Pelinel la nunta cu Cristi Borcea! Cum au reacționat invitații
Valentina Pelinel a plans la propia sa nunta! ”Vinovat” a fost Marcel Pavel

Valentina Pelinel a plâns la propria nuntă, însă lacrimile au fost unele de fericire! Frumoasa fostă manechină s-a căsătorit și în fața lui Dumnezeu cu Cristi Borcea, cu care are un copil și este deja din nou însărcinată!

Cei doi s-au căsătorit duminică, la Budapesta, iar slujba a fost una foarte frumoasă, spun apropiații celebrului cuplu. Slujba s-a ținut la Mănăstirea “Sfântul Ioan Botezatorul”, din centrul Capitalei Ungariei, extrem de solicitată de vedete! Tariful a fost însă unul pe măsură: 5000 de euro!

Valentina Pelinel a plâns când a început să cânte Marcel Pavel

Ceremonia religioasă a fost oficiată de preotul David, care le-a transmis apoi toate cele bune fericiților miri. “A fost o slujba speciala, spusa din tot sufletul de preot”, au dezvaluit prietenii noului cuplu!

Slujba s-a terminat, Valentina Pelinel și-a ținut emoțiile în frâu, însă doar până când a început să cânte Marcel Pavel. Fericita mireasa nu s-a mai putut abține când a auzit cum a interpretat celebrul cântăreț ”Aleluia” și a început să plângă, însă lacrimile erau de fericire, deoarece tocmai ce se căsătorise cu cel pe care îl iubește de mai bine de cinci ani.

Citește și Valentina Pelinel, ghinion înainte de nuntă! Uite ce i s-a întâmplat

Citește și Valentina Pelinel, cele mai frumoase poze din cariera sa de model

Valentina Pelinel este însărcinată cu gemeni, urmând să aducă pe lume două fetițe! Toată lumea a rămas surprinsă la auzul veștii că fostul manechin a rămas gravidă atât de repede și cu gemeni! Cu toții s-au pus pe făcut calcule pentru a vedea când a rămas însărcinată frumoasa blondă.

Misterul a fost spulberat, după ce ȘTIRI MONDENE a scris în exclusivitate despre vizitele fostului manechin internațional la una dintre cele mai cunoscute clinici de fertilizare in vitro. Valentina Pelinel și Cristi Borcea mai au un băiețel, pe Milan, în vârstă de doi ani și jumătate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×