Darius Vâlcov a rămas fără permis de conducere, după ce a depășit viteza legală! Ce amendă a încasat

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
14/02/2019, 20:43
Darius Vâlcov a rămas fără permis de conducere, după ce a depășit viteza legală! Ce amendă a încasat GALERIE FOTO
Darius Vâlcov a rămas fără permis de conducere, după ce a depășit viteza legală

Darius Vâlcov a rămas fără permis de conducere, după ce a depășit viteza legală. Polițiștii l-au surprins în timp ce conducea cu viteză neregulamentară într-o localitate din județul Argeș. Vâlcov s-a ales și cu o amendă de 1.300 de lei.

Consilierul premierului Viorica Dăncilă se afla la volan, joi, pe drumul național DN65, care face legătura între localitățile Slatina și Pitești. Polițiștii l-au surprins în comuna Cerbu, în timp ce a depășit viteza regulamentară, așa că l-au tras imediat pe dreapta și i-au cerut să se legitimeze.

Darius Vâlcov a rămas fără permis de conducere, după ce a depășit viteza legală

Fostul primar al Municipiului Slatina a fost amendat cu suma de 1.300 de lei pentru că a depășit viteza maximă admisă în localitate, iar polițiștii i-au reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Darius Vâlcov este consilierul premierului Viorica Dăncilă
Darius Vâlcov este consilierul premierului Viorica Dăncilă

Darius Vâlcov a fost condamnat în februarie 2018 de către magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție la 8 ani de închisoare cu executare pentru infracțiuni de corupție. Procurorii DNA l-au acuzat că, în calitate de primar al Municipiului Slatina, a primit un comision de 20 la sută dintr-un contract pentru reabilitarea reţelelor de apă din cinci localităţi din judeţul Olt.

Consilierul premierului Viorica Dăncilă a scăpat de control judiciar în mai 2018 într-un alt dosar, în care este judecat pentru infracțiuni de corupție, două infracțiuni de luare de mită și una de trafic de influență. Decizia a fost luată de judecătorii de la Tribunalul Dolj.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×