Raluca Turcan, atac violent la Viorica Dăncilă: „A picat toate examenele”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
13/02/2019, 21:08
Raluca Turcan, atac violent la Viorica Dăncilă: „A picat toate examenele” GALERIE FOTO
Raluca Turcan, atac violent la Viorica Dăncilă

Deputatul Raluca Turcan a anunțat, în plenul Parlamentului, că bugetul pe anul 2019 nu va fi votat de PNL. Raluca Turcan a avut un atac violent la Viorica Dăncilă, despre care a afirmat că a picat toate examenele importante.

„Ştiţi cum arată bugetul pe anul 2019? Exact ca Guvernul care ni-l propune!” Așa a început Raluca Turcan intervenția din plenul Parlamentului. Deputatul s-a întors apoi spre premierul Viorica Dăncilă și a continuat: „Acest buget poartă semnătura unui prim-ministru care a picat toate examenele importante ale educaţiei: admiterea la liceu, examenul de treapta a II-a şi admiterea la facultate. Marele regres al societăţii româneşti este că o astfel de persoană a ajuns ulterior europarlamentar şi prim-ministru al României”, a fost atacul violent al Ralucăi Turcan la Viorica Dăncilă.

Raluca Turcan, atac violent la Viorica Dăncilă

Raluca Turcan nu a atacat-o doar pe Viorica Dăncilă, ci și pe ceilalți membri din PSD. „Este bugetul celor certaţi cu Codul Penal, mai binevoitori cu infractorii din închisori decât cu românii cinstiţi. Bugetul Dragnea-Vâlcov: cârpit, lăudat, contrazis şi amendat pe furiş, în stil de interlopi politici. Este bugetul „Vitamina D”, când România are de fapt nevoie de tratament pentru bolile cronice pe care i le-a adus guvernarea PSD – ALDE”, a continuat deputatul PNL.

Raluca Turcan a anunțat că PNL nu va vota bugetul pe 2019
Raluca Turcan a anunțat că PNL nu va vota bugetul pe 2019

Raluca Turcan susține că bugetul este „promovat cu manipulări grosolane, care pun în mod cinic în balanţă cele patru milioane de copii ai României cu instituţiile esenţiale pentru siguranţa noastră, a tuturor. Prima mare problemă a acestui proiect de buget este că porneşte de la o minciună – execuţia bugetară pe anul trecut. Sunt mari suspiciuni că diferenţa dintre cât aţi cheltuit şi veniturile încasate este mai mare decât cea care v-a ieşit din pălărie. Continuă cu o altă minciună – principalii indicatori (rata inflaţiei, creşterea economică) sunt manipulaţi şi deformaţi cu premeditare. Ca să creaţi iarăşi iluzia că aveţi de unde da. Îi minţiţi din nou pe cei care v-au dat votul şi care au constatat deja ca i-aţi înşelat. Ca să fie limpede: este un buget întemeiat pe jaf, cu preţul distrugerii sectoarelor care susţin din greu bugetul”, a punctat deputatul PNL.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×