Ce semnificații au broșele pe care le poartă Viorica Dăncilă! Ce înseamnă alegerile premierului. FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/02/2019, 16:17
Ce semnificații au broșele pe care le poartă Viorica Dăncilă! Ce înseamnă alegerile premierului. FOTO GALERIE FOTO
Broșele purtate de Viorica Dăncilă au diferite semnificații

Victoria Dăncilă adoptă o vestimentație elegantă, mereu purtând rochii peste genunchi, însă, la toate adaugă accesorii, în special broșe. În toate aparițiile sale, premierul trebuie să aibă un astfel de element în piept, ceea ce ne poate duce cu gândul la o adevărată pasiune.

Prim-ministrul alege cel mai des fluturi și flori. Cel mai probabil, acestea o inspiră pe Viorica Dăncilă cel mai mult și preferă să fie ”ocrotită” de un astfel de simbol atunci cân iese în public. Încă din secolul XIX, fluturele este un simbol care s-a răspândit în cultura din întreaga lume, în special când vine vorba despre bijuterii, iar acesta semnifică sufletul.

Semnificațiile broșelor pe care le poartă Viorica Dăncilă

Din punct de vedere organic, însemnătatea lui deriva din cele trei etape ale vieții fluturelui: omidă, crisalidă și fluture. Mai mult, poate reprezenta și dezvoltarea sulfetului care trece prin perioada nașterii, creșterii și morții umane, zburând către ceruri.

Ce semnificații au broșele pe care le poartă Viorica Dăncilă! Ce înseamnă alegerile premierului. FOTO
Prim-ministrul României adoptă mereu o vestimentație elegantă, la care adaugă mereu diferite broșe

În ceea ce privește florile pe care Viorica Dăncilă le alege atunci când poartă o broșă cu acest simbol, ele nu pot decât să transmită gingășia dar și emoția care nu poate fi dezvăluită în public. Astfel, am putea spune că premierul României, deși pare un caracter foarte puternic, ascunde o latură romantică, sensibilă, pe care nu o putem descoperi decât dacă am cunoaște-o în alte ipostaze: soție, mamă, prietenă. Vă reamintim că premierul s-a aflat zilele trecute la Bruxelles, acolo unde a participat la o serie de întruniri cu mai mulți oficiali europeni. Din ținutele pe care le-a etalat nu au lipsit accesoriile despre care tocmai am discutat.

Ce semnificații au broșele pe care le poartă Viorica Dăncilă! Ce înseamnă alegerile premierului. FOTO
În toate aparițiile sale, trebuie să aibă un astfel de element în piept

Și, chiar dacă nu a impresionat cu discursul său, prim-ministrul României a luat ochii tuturor cu ținuta în care s-a afișat. Dăncilă a avut o rochie transparentă, iar, inevitabil, au apărut și reacțiile specialiștilor în modă. Aceștia au taxat vestimentația politicianului și au catalogat-o drept nepotrivită pentru asemenea ocazie.

Ce semnificații au broșele pe care le poartă Viorica Dăncilă! Ce înseamnă alegerile premierului. FOTO
Prima apariție în postura de premier a Vioricăi Dăncilă

La prima apariție în postura de premier al României, Dăncilă a purtat o ținută viu colorată. Prim-ministrul a optat pentru un palton alb, cu motive tradiționale, iar respectivul palton nu este deloc ieftin și este creat la Bistrița-Năsăud. Acesta este confecționat într-un atelier de croitorie din comuna bistrițeană Salvă, iar designerul se numește Virginia Linul. Haina purtată de politician a fost ediție limitată și costă 900 de lei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×