Daniel Ionașcu, avocatul medicului fals, Matteo Politi: ”Când m-a văzut, a plâns!”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/02/2019, 11:02
Daniel Ionașcu, avocatul medicului fals, Matteo Politi: ”Când m-a văzut, a plâns!” GALERIE FOTO
Daniel Ionascu este avocatul falsului medic italian Matteo Politi

Falsul medic Matteo Politi și-a luat un avocat foarte cunoscut, care apare mai mereu la televizor! Italianul îl are avocat pe Daniel Ionașcu, care a început deja să facă turul televiziunilor pentru a spune povestea bărbatului cu doar 8 clase care a făcut zeci de operații chirurgicale în România! Avocatul a ținut să precizeze că falsul medic a izbucnit în lacrimi atunci când a făcut cunoștință cu apărătorul său! Mai mult Ionașcu susține că italianul nu știe de ce se află în arest!

”Să ştiti că prima vedere dintr-un arest preventiv poate fi una specială pentru oricine, de ce, pentru ca omul, aflat într-o asemenea situaţie, oricare ar fi el, devine evident, mai sensibil, în mod evident devine mai uman. Însă, în ceea ce îl priveşte pe domnul Matteo Politi, pot să vă spun ca m-au impresionat două sau chiar trei lucruri. Întâi, când m-a vazut a început să plângă şi a inceput să plângă de asemenea când i-am vorbit despre faptul ca prietena domniei sale se afla undeva în preajma secţiei de poliţie şi că părintii i-au transmis că îl iubesc.

Matteo Politi a spus că este dispus să facă rezidențiatul în România, deși are doar 8 clase

Pe de altă parte, am pus problema actelor pe care el le-a facut în România şi a spus ca sigur că dacă este nevoie să mai facă orice pentru a arăta ca eu sunt un medic veritabil şi că am aceasta pasiune şi că trebuie să fac un rezidenţiat în România. Am să îl fac de acum înainte, iar ceea ce am făcut până acum în mod evident am facut corect, deoarece eu atunci cand am venit să practic ceea ce am practicat, am întrebat şi mi s-a spus ca e bine ceea ce fac”, a spus avocatul Daniel Ionaşcu la Antena Stars.

Matteo Politi i-a spus avocatului sau ca este dispus sa faca rezidentiatul in Romania

Italianul se consideră nevinovat, ba, mai mult, chiar o victimă, după cum spune avocatul său. ”Din nou vă spun, fără a avea pretenţia că eu l-am cunoscut. Vă spun ce am văzut la el acum şi nici n-aş vrea să nuanţez eu, sau să intepretez, va explic. Primul lucru pe care l-a făcut atunci când şi-a dat seama ca are avocatul pe care şi-l dorea lângă el, a fost sa izbucnească în lacrimi, de unde să îmi spuna ca el nu inţelege din ce cauză este acolo, pentru ca dacă cineva i-ar fi spus ca nu se poate face aşa ceva, el nu ar fi facut”.

Daniel Ionașcu a preluat cazul italianul, sensibilizat de lacrimile unei domnișoare

”El a avut încredere în tot ceeea ce au însemnat oamenii de langa el, actele care i s au pus la dispozitie si de aceea a facut. (…) Pot sa va asigur ca un element, sau 80 la sută din a încheia acest contract de asistenta juridica cu clientul, a fost din cauza acestei domnişoare, care a venit cu atâta zel, cu atâta determinare, încât orice răspuns al meu, poate nu foarte clar, poate de respingere, a venit cu foarte multe lacrimi spunând că nu o să plece până în clipa în care iau cazul. Mai mult, toate aceste rugăminţi au fost numai printre lacrimi. Aşadar, cred că vorbim deespre un om care în mod evident crede si mai mult decât atât, are sentimente pentru ce însemana această situaţie de viaţă şi respectiv acest om pe care astazi România îl blamează”, a mai spus avocatul Daniel Ionaşcu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×