Daniel Ghiță, mesaj virulent în ziua alegerilor: ”Decât trădător de țară mai bine mort”

Alexa Serdan   
în Alegeri Prezidențiale 2019
24/11/2019, 16:51
Daniel Ghiță, mesaj virulent în ziua alegerilor: ”Decât trădător de țară mai bine mort”
Daniel Ghiță spune care sunt motivele penetru care nu votează cu Klaus Iohannis. Sursa foto: romaniatv.net

Daniel Ghiță a scris un nou mesaj pe rețelele de socializare în care mărturisește care sunt motivele pentru care nu va vota cu actualul președinte. Sportivul spune că nu va alege în veci un străin și spune că este tot mai convins să o aleagă pe Viorica Dăncilă drept președinte.

Daniel Ghiță, un nou mesaj despre alegerile prezidențiale

Luptătorul K1 Daniel Ghiță precizează pe pagina sa de Facebook încă o dată că nu este afiliat niciunui partid politic, nu dorește funcții publice în stat și nici nu are dosare penale. Sportivul spune încă o dată care sunt motivele pe care nu îl va vota niciodată pe candidatul PSD și înclină tot mai mult să o aleagă pe Viorica Dăncilă.

„Puteți să denigrați adevărații patrioți, cât doriți. Un patriot adevărat nu moare niciodată! EU NU VOTEZ IOHANNIS! Mai bine hăituit, denigrat că sunt PSD -ist ( deși nu sunt afiliat la PSD și la niciun partid politic, nu fac politică, nu am și nu am avut funcție publică, nu am dosare penale, cum are Klausi la Alba Iulia ) decât să intru în istorie ca Iohannist, trădător de neam si țară, mai bine MORT!”, este mesajul pe care l-a postat Daniel Ghiță pe contul de Facebook.

Sportivul Daniel Ghiță votează cu Viorica Dăncilă

În urmă cu două zile Daniel Ghiță a scris tot pe contul de socializare un mesaj împotriva lui Klaus Iohannis. Sportivul a mărturisit că nu îl va vota pe actualul președinte pentru că nu are copii și nu poate înțelege durerea poporului în legătură cu faptul că foarte mulți copii din România trăiesc în sărăcie. „România este o țară bogată, în timp ce copiii României trăiesc în sărăcie. E timpul, poporul să nu mai voteze oameniicare nu își iubesc poporul”, a scris luptătorul.

„Nu îmi plăcea Dăncilă, dar în ultima săptămână mi-a arătat că are curaj! România are nevoie de patrioți. Oameni care iubesc România și neamul românesc!”, a completat Daniel Ghiță pe pagina de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×