Daniel Ghiţă se implică în politică şi are un mesaj ferm înainte de alegerile prezidenţiale. Atac dur la preşedintele Klaus Iohannis

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
23/11/2019, 23:35
Daniel Ghiţă se implică în politică şi are un mesaj ferm înainte de alegerile prezidenţiale. Atac dur la preşedintele Klaus Iohannis
Daniel Ghiță l-a criticat pe Klaus Iohannis. Sursa foto: digi24.ro/ Kickboxing Z

Kickboxer-ul român Daniel Ghiță a scris pe Facebook un mesaj lung în care explică motivele pentru care nu va vota cu președintele Klaus Iohannis la alegerile care se vor încheia mâine, pe 24 noiembrie. Acesta susține că nu îi plăcea Dăncilă, dar ultima săptămână de campanie l-a convins să o voteze pe candidata PSD.

Daniel Ghiță, mesaj dur la adresa lui Klaus Iohannis

Ghiță spune că Iohannis nu este un român adevărat și face niște remarci pentru care luptătorul s-ar putea trezi cu Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, vorbind despre religia și originea lui etnică.

Ghiță scrie că nu este de acord cu faptul că Iohannis susține multinaționalele, în timp ce foarte mulți români, chiar tineri, trăiesc în sărăcie lucie. Sportivul este de părere că numai dacă va ajunge la putere un patriot adevărat vom avea parte de un viitor mai bun.

Ghiță: „Eu nu am să las copilul meu pe mâna unui om care nu are copii”

„Ce ați făcut în ultimii cinci ani pentru România? NIMIC! Absolut nimic! Ați dezbinat românii , și nu ați avut respect față de constituția României! Cel mai rău președinte, care nu își asumă nimic și jignește zâmbind, poporul român”, este o parte a mesajului pe care l-a scris Ghiță pe pagina sa de Facebook.

„Eu, NU votez Iohannis! Cei care îl votați, să vă asumați! Eu, nu am să las copilul meu pe mâna unui om, care nu are copii. Nu poate el să înțeleagă durerea poporului, ca multinaționalele fac in România miliarde, iar copiii noștri trăiesc in sărăcie. România este o țară bogată, in timp ce copiii României trăiesc in sărăcie. E timpul, poporul să nu mai voteze oameni care nu își iubesc poporul”, a mai scris Ghiță.

Pe Ghiță l-a convins Viorica Dăncilă prin faptul că actualul președinte nu s-a prezentat la dezbatere cu candidata PSD și mai spune despre sasul din Sibiu că nu a făcut nimic timp de cinci ani și că execută comenzi venite din afara țării.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×