VIDEO. Klaus Iohannis, către stafful său: „Faceți ceva, să fim mai veseli!”

Dan Suta   
în Alegeri Prezidențiale 2019
24/11/2019, 14:03
VIDEO. Klaus Iohannis, către stafful său: „Faceți ceva, să fim mai veseli!”
Klaus Iohannis i-a rugat pe liberali să fie mai veseli. Sursa foto: b1.ro

Klaus Iohannis a votat astăzi la Liceul Jean Monnet din Capitală, iar înainte de asta a încercat să facă o glumă cu staff-ul său de campanie. Președintele în funcție le-a spus celor care îl însoțeau să fie mai veseli, să nu aibă fețe triste, semn că sper că totul va ieși bine la finalul acestei zile.

Klaus Iohannis îi roagă pe liberali să fie mai veseli

Imaginile prezentate de româniatv.net au fost înregistrate la sediul din Modogran al PNL, acolo unde președintele a stabilit ultimele detalii tehnice legate de organizarea partidului în teritoriu, dorind să afle și care este tonusul liberalilor.

Înainte să pornească la drum, Iohannis i-a rugat pe peneliști să ridice capul sus și să fie mai încrezători, mai veseli. De altfel, toate estimările, dată fiind participarea la vot ceva mai mare față de primul tur nu ar avea de ce să îi creeze probleme fostului primar al Sibiului.

 

„Sunteți așa liniștiți. Nu fiți liniștiți”

„Sunteți așa liniștiți… Nu fiți liniștiți, fiți mai veseli! Sau faceți ceva să fim mai veseli! Sport la treabă”, a declarat Klaus Iohannis în momentul în care se demonta cortul de campanie din curtea de la Modrogan.

Klaus Iohannis a votat de dimineață, la Liceul Jean Monnet din Capitală, acolo unde sunt arondați toți președinții României. Acesta a făcut câteva declarații la secția de votare în legătură cu votul de azi.

„O zi foarte foarte importantă azi. Am votat pentru o Românie modernă, o României europeană, o Românie normală. Va invit pe toți, dragi români să veniți la vot. Azi e o zi foarte importantă. Votăm pentru viitorul României, pentru direcția în care va merge România mai încolo. Azi este ziua campionilor cu ștampila votat în mână”, a spus Iohannis.

„Dragii mei, fiți toți campioni astăzi. Sigur că am emoții și am așteptări. Am așteptarea să vină foarte mulți români și, evident, cu ceva emoție așteptăm diseară rezultatul”, a mai spus președintele.

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×