Dani Oţil şi-a oficializat relaţia cu Gabriela Prisăcariu. Prima imagine împreună. FOTO

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/10/2019, 18:29
Dani Oţil şi-a oficializat relaţia cu Gabriela Prisăcariu. Prima imagine împreună. FOTO GALERIE FOTO
Dani Oțil se iubește cu Gabriela Prisăcariu. Sursa foto - facebook

Dani Oţil şi-a oficializat relaţia cu Gabriela Prisăcariu. Deși s-a speculat de luni bune lucrul acesta, matinalul Antenei 1 a recunoscut abia acum că se iubește cu modelul. În ultima perioadă, în ciuda zvonurilor, cei doi refuzau să-și asume, în mod oficial, povestea de dragoste. Gabriela Prisăcariu şi-a făcut curaj şi a postat, pe o rețea de socializare, o primă poză cu Dani, care poate reprezenta în mod clar recunoașterea relației.

Dani Oţil şi-a oficializat relaţia cu Gabriela Prisăcariu

Imaginea, una de tip selfie, în care Dani Oţil are o bucăţică de ciocolată în gură, a strâns câteva mii de aprecieri şi comentarii în scurt timp. Mai mult de atât, admiratorii blondei s-au arătat încântaţi că, în sfârşit, a avut loc o asumare şi pe internet a ceea ce se petrece între cele două vedete. „În sfârșit, o poză împreună ?’, Ce ochi frumoși! Haideți cu copilul! ??’, Parca și semnați ? Nu cred că Dani s-ar fi potrivit cu cineva mai bine decât se potrivește cu tine.

‘Gemeni ?’, Vai cat de frumosi sunteti. Amandoi sunteti superbi.❤’ sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani la fotografia postată de Gabriela Prisăcariu. De menționat că Gabriela Prisăcariu este prima femeie cu care Dani Oţil se afişează după relaţia cu Mihaela Rădulescu, una încheiată cu ceva timp bun în urmă. În primăvară, cei doi au fost împreună în Iordania, însă şi-au afişat poze în care au apărut singuri, fiecare pe contul său de socializare.

Dani Oţil şi-a oficializat relaţia cu Gabriela Prisăcariu. Oțil și Prisăcariu
Imaginea postată de Gabriela Prisăcariu. Sursa foto – facebook

Prima imagine împreună

Același lucru s-a petrecut şi în vacanţa din Italia, din august. Blonda chiar şi-a postat pe Instagram o serie de fotografii în care a pozat provocator. Presa a scris pe larg atunci că cel mai probabil imaginile au fost realizate chiar de Dani. Vă reamintim că Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu au fost împreună timp de şase ani. Deși, la un moment dat se zvonea chiar despre o eventuală căsătorie, aceştia s-au despărţit în 2014.

În ciuda separării, Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au rămas în realții bune și au continuat să vorbească frumos unul despre celălalt. Vedeta PRO TV s-a cuplat destul de repede cu Felix Baumgartner, pe care l-a cunoscut în timpul unui interviu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×