Dani Oțil, accident auto la Transilvania Rally! Video postat chiar de vedeta TV. „Suntem bine, maşina nu prea“

Alex Năstase   
în Stiri mondene
29/09/2019, 15:31
Dani Oțil, accident auto la Transilvania Rally! Video postat chiar de vedeta TV. „Suntem bine, maşina nu prea“ GALERIE FOTO
Dani Oțil și colegul lui au făcut accident la Transilvania Rally. Sursa foto - facebook

Vedeta TV Dani Oțil a fost implicat într-un accident auto la Transilvania Rally! Prezentatorul în vârstă de 39 de ani nu a fost deloc inspirat în timpul evenimentului sportiv Total Transilvania Rally 2019. De altfel, colegul lui răzvan de la emisiunea matinală a Antenei 1 a postat în mediul online un video în care a explicat cum s-a produs accidentul. Vă reamintim că Dani Oţil a avut parte de un accident auto, sâmbătă, 28 septembrie.

Dani Oțil, accident auto la Transilvania Rally!

Totul s-a petrecut în cea de-a doua zi a evenimentului sportiv Total Transilvania Rally. În acest moment, starea prezentatorului TV este una bună, iar acesta a făcut şi primele declaraţii despre accident. „Am venit aici, stânga, mi-a plecat spatele, am lovit capul acesta de pod şi după aia, bă, unde e maşina? Băi, ne-au furat maşina! Maşina este aici. Noi suntem bine, mă rog, ne-am distrat la vale“, a povestit Dani în stilul caracteristic.

A făcut lucrul acesta în timp ce filma locul în care a rămas blocată maşina, între nişte copaci. „Ne-a plecat maşina… De pe drum. Suntem bine. Maşina nu prea“, a scris Dani alături de clipul video. De remarcat că echipajul „500“, din care facea parte Dani Oţil, alături de copilotul său Marc Barna, a ieşit în decor, după cum au transmis organizatorii într-un anunţ publicat pe site-ul transilvaniarally.ro.

Video postat chiar de vedeta TV

De altfel, pe această platformă este prezentată lista de abandonuri ale cursei, cauzate de accidente sau de probleme tehnice „Primele probe ale celei de-a doua zile de la Total Transilvania Rally 2019 le-au pus reale probleme sportivilor. Mai multe ieşiri în decor s-au produs pe proba specială Beliş 2 (13,35) şi pe proba regină a raliului Dângău 1 (30,17 km), unele dintre ele fiind urmate de abandonuri. Echipajul cu numărul 500, Dani Oţil / Marc Banca, s-a oprit între copaci pe PS5“, se arată în anunţ.

De remarcat că Dani Oțil este un împătimit al curselor și al sporturilor cu motor. Acesta este pasionat și de motociclete participând deseori la concursuri pe două roți cu rezultate destul de bune obținute de-a lungul timpului.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×