Dani Oțil, accident la Total Transilvania Rally. Prezentatorul Neatza este în afara oricărui pericol. Foto EXCLUSIV

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
28/09/2019, 12:35
Dani Oțil, accident la Total Transilvania Rally. Prezentatorul Neatza este în afara oricărui pericol. Foto EXCLUSIV GALERIE FOTO
Dani Oțil a ieșit în decor

Dani Oțil a participat la Total Transilvania Rally sâmbătă dimineață. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a ieșit în decor și s-a oprit între copaci, iar mașina a fost avariată (Vezi FOTO mai jos). Au fost mai multe ieșiri în decor, însă nu au existat persoane rănite.

Dani Oţil, accident la raliuri

Redăm comunicatul oficial al competiției: „Primele probe ale celei de-a doua zile de la Total Transilvania Rally 2019 le-au pus reale probleme sportivilor. Mai multe ieşiri în decor s-au produs pe proba specială „Beliş 2” (13,35) şi pe proba regină a raliului „Dângău 1” (30,17 km), unele dintre ele fiind urmate de abandonuri. Echipajul cu numărul 500, Dani Oţil / Marc Banca, s-a oprit între copaci pe PS5, iar echipajele Bogdan Năstase / Delia Năstase, cu numărul 81 pe maşină, şi Norman Kreuter / Michaela Kreuter, numărul 52 (foto ataşat), au avut parte de accidente spectaculoase pe PS6.

Şi Bogdan Marişca a avut o uşoară ieşire în decor pe Dângău: „Am ieşit puţin în decor pe finalul probei, dar am reuşit să redresăm. Am pierdut totuşi aproximativ 14 secunde, dar e bine că putem continua”, a spus Bogdan Marişca imediat după ieşirea de pe PS6.

Aşa arată maşina lui Dani Oţil după ce a intrat în copaci
Aşa arată maşina lui Dani Oţil după ce a intrat în copaci

Nu doar Dani Oţil a ieşit în decor, ci şi alţi participanţi (Vezi imaginile în Galeria FOTO). Colegul lui Răzvan Simion nu este la prima problemă de acest gen. Fiind un împătimit al motoarelor de orice fel, acesta a participat la diferite raliuri moto şi auto-moto şi au mai existat şi alte ieşiri în decor. De fiecare dată, Dani Oţil a scăpat nevătămat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×